Süper Üye
Şuan biraz mutsuzum da herkes komik anısını anlatsın birlikte gülelim 
tanıdık geldi ama.Bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiylen doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür o da demiş ki o da benim
recep ivediktanıdık geldi ama.
hahahah knk bu cok komıktı teşekkür ederim guldurdugun içinbir alışveriş mağazasında yerler kaygandı arkadaşlarımla yürüyorduk arkadaşım kayarak düştü ve bir sürü insan vardı direkt ayağa kalktı ve ilk dediği şey ''a*k rezil oldum'' demek oldu gülmekten çatlamıştım orda![]()
kardeşim kızla hala beraber mısınız ya kahkaha attım bunasevgılımde kalırken alkol almıstım kafam iyi değildi yanlısıkla ablasıyla yatmısım sabah kalkınca farketmıstım
ya böyle şeylerı okumak insanı cok mutlu edıyor guzel anıÇok içmiştik arkadaşlarla 3 arkadaş eve dönüyoruz sarhoş sarhoş arkadaşlardan birisi dur şurda bi tuavlete gireyim dedi girdiği tuvalette cami tuvaleti girdi bu neyse çıkmıyor bir türlü 40 dk oldu en sonunda kapıya omuz atttık girdik hani korktuk bişey oldu galiba diye bir de ne görsek g*tunde bok sarkıyo uyuya kalmış kljsfgjhsd gülmekten yarılmıştık o akşam
ya böyle şeylerı okumak insanı cok mutlu edıyor guzel anıÇok içmiştik arkadaşlarla 3 arkadaş eve dönüyoruz sarhoş sarhoş arkadaşlardan birisi dur şurda bi tuavlete gireyim dedi girdiği tuvalette cami tuvaleti girdi bu neyse çıkmıyor bir türlü 40 dk oldu en sonunda kapıya omuz atttık girdik hani korktuk bişey oldu galiba diye bir de ne görsek g*tunde bok sarkıyo uyuya kalmış kljsfgjhsd gülmekten yarılmıştık o akşam
ahahah kardeşim ya bizde cok yapardık sankı içerisi cumhurbaskanlıgı korkardıkarkadaşımı il okulda kızlar tuvaletine atardık zorla kızlarda onu döverdi
o görüntüyü tahmin edemiyorum kankaÇok içmiştik arkadaşlarla 3 arkadaş eve dönüyoruz sarhoş sarhoş arkadaşlardan birisi dur şurda bi tuavlete gireyim dedi girdiği tuvalette cami tuvaleti girdi bu neyse çıkmıyor bir türlü 40 dk oldu en sonunda kapıya omuz atttık girdik hani korktuk bişey oldu galiba diye bir de ne görsek g*tunde bok sarkıyo uyuya kalmış kljsfgjhsd gülmekten yarılmıştık o akşam
kardeşim bizim arkadası hanımlara goturduk cocuk ılk defa gıdıyor traves e goturduk abı dıyor arkadan daldım onden cıktı dıyor anlatılmaz yasanır o anŞuan biraz mutsuzum da herkes komik anısını anlatsın birlikte gülelim![]()
beraberiz hala haberi yokkardeşim kızla hala beraber mısınız ya kahkaha attım buna
Post automatically merged:
ya bu nasıl bi anı gardesımsevgılımde kalırken alkol almıstım kafam iyi değildi yanlısıkla ablasıyla yatmısım sabah kalkınca farketmıstım
bu gerçek mi İCNXODNDOMDDLDMÇok içmiştik arkadaşlarla 3 arkadaş eve dönüyoruz sarhoş sarhoş arkadaşlardan birisi dur şurda bi tuavlete gireyim dedi girdiği tuvalette cami tuvaleti girdi bu neyse çıkmıyor bir türlü 40 dk oldu en sonunda kapıya omuz atttık girdik hani korktuk bişey oldu galiba diye bir de ne görsek g*tunde bok sarkıyo uyuya kalmış kljsfgjhsd gülmekten yarılmıştık o akşam
Kanka yemin ediyorum gerçek çok içmiştik o akşam arkadaş sızmış tuvalettebu gerçek mi İCNXODNDOMDDLDM
ablası da dünden razi sanirim hahahsevgılımde kalırken alkol almıstım kafam iyi değildi yanlısıkla ablasıyla yatmısım sabah kalkınca farketmıstım
Kardeşim komik anıları boşver sen bizim acı hayatlarımızı sorŞuan biraz mutsuzum da herkes komik anısını anlatsın birlikte gülelim![]()
üni hocama yalvarıyorum devamsızlıktan bırakmasın diye senden naberKardeşim komik anıları boşver sen bizim acı hayatlarımızı sor