Komik bir anınızı anlatın bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
bir gün köyde oyun oynuyoduk, canımız sıkılmıştı bizde babnnemin don ipliklerini alıp yola çekelim gelen arabalar duru eğlenceli olur dedik işte almıştık falan. kuzenim yola çekmiş ipleri ben yolda çamurla oynuyodum birden arkamdan koşarak geldi kaç kaç dedi motor geliyor bizde yolun kenarında dereye saklandık. sonra bir ses duyuldu fişuuuyyyyyyfiişt diye. gelen motormuş motor devrilmiş yuvarlanmış uçmuş. biz ağaçların içine doğru yardırıyoruz ama adam da annemize yardırıyor :D . işte kim olduğumu bilmedi hiç hastahaneye falan kaldırılmış ölmemiş ama.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bir gün köyde oyun oynuyoduk, canımız sıkılmıştı bizde babnnemin don ipliklerini alıp yola çekelim gelen arabalar duru eğlenceli olur dedik işte almıştık falan. kuzenim yola çekmiş ipleri ben yolda çamurla oynuyodum birden arkamdan koşarak geldi kaç kaç dedi motor geliyor bizde yolun kenarında dereye saklandık. sonra bir ses duyuldu fişuuuyyyyyyfiişt diye. gelen motormuş motor devrilmiş yuvarlanmış uçmuş. biz ağaçların içine doğru yardırıyoruz ama adam da annemize yardırıyor :D . işte kim olduğumu bilmedi hiç hastahaneye falan kaldırılmış ölmemiş ama.
Hahaaa siz direk yola tuzak kurmuşsunuz dostum ip adamı bile keser yani :D

Üye
6 HİZMET YILI
Hahaaa siz direk yola tuzak kurmuşsunuz dostum ip adamı bile keser yani :D
ama don ipliği yani nasıl anlatıyım.. çok kolay yırtılan bir şey biz bu kadar olmasını beklemiyorduk o yolda hep muziplikler yapmıştık daha önce. mesela boncujlu tabancalarlar dağa saklanıp terörist gibi ateş ediyoduk :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ama don ipliği yani nasıl anlatıyım.. çok kolay yırtılan bir şey biz bu kadar olmasını beklemiyorduk o yolda hep muziplikler yapmıştık daha önce. mesela boncujlu tabancalarlar dağa saklanıp terörist gibi ateş ediyoduk :)
Millet küçükken boncuklu tabanca ile ateş eder biz havalı tabanca ile vururduk milleti :D

Üye
7 HİZMET YILI
the funny moment i cant play games like pung lite and mobile with out cheant hhhhh

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
okuldayım lise bi gün kantine gittim karışık tost almak istedim verdim parayı ama kadın bana kaşarlı tost vermişti 1-2 ısırk alınca fark ettim içini açtım baktım sonra kadına dedim abla hani sucuk yok bunda dedim kadın sen çakalsın ha sucukları yiyip 1 liranı alaiblceğinimi sandın dedi :QWER:QW:ER

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
üniversitede konuştuğum bi kız vardı kanka sonra başka kız yazmıştı onla da konuşuyordum 2si aynı sınıftan çıktı ve birbirlerinden haberdar oldular kalsndaskldask çok fena bi durumdu ya sonra birbirlerine düşman oldular

Üye
6 HİZMET YILI
İlkokulda serviste, birgün öncesinde izlediğim dizinin(bez bebek) etkisinde kalarak bir kız ablanın (benden rahat 7-8 yaş büyük) bacağına bakarak bacaklara bak taşş taşş demiştim öskmskfmskw şimdi düşününce utanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...