Komik oyun/animasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş niye hep böyle şeyler paylaşıyon bütün repleri nerdeyse bunlarla kasmıssın :D

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Kardeş niye hep böyle şeyler paylaşıyon bütün repleri nerdeyse bunlarla kasmıssın :D

kardeş çünkü hile kodlama gibi tür konularda hiçbir bilgim yok.eğer kendim hile bulursam paylaşıyorum.ayrıca kimse bu tür konulardan rep vermez merak etme

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:

kardeş çünkü hile kodlama gibi tür konularda hiçbir bilgim yok.eğer kendim hile bulursam paylaşıyorum.ayrıca kimse bu tür konulardan rep vermez merak etme

44 rep var sende ben okadar konu paylaşıyom rep veren yok :D

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
saliher25' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:

44 rep var sende ben okadar konu paylaşıyom rep veren yok :D

steam kod-2 adlı konuma bak normalde 11 repim vardı o konudan kazandım 33 repi

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
copy paste yapmışsın konu kasıyosun

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
mcc123' Alıntı:

evet ancak burası eğlence bölümü ? ayrıca kendi hilene trojan koyduğun zamanı unutma...

nerden gördüğünüde galiba biliyorum ama neyse unutalım gitsin kardeş bu arada trojan koydugumu bilmiyodum bilseydim zaten yapmazdım

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
mcc123' Alıntı:
saliher25' Alıntı:
mcc123' Alıntı:

evet ancak burası eğlence bölümü ? ayrıca kendi hilene trojan koyduğun zamanı unutma...

nerden gördüğünüde galiba biliyorum ama neyse unutalım gitsin kardeş bu arada trojan koydugumu bilmiyodum bilseydim zaten yapmazdım

nerden gördüğünüde biliyorum derken neyi kastediyorsun ? ayrıca farkında olmadan trojan koymak... neyse.iYİ FORUMLAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...