HileliAdam851' Alıntı:Kardeş niye hep böyle şeyler paylaşıyon bütün repleri nerdeyse bunlarla kasmıssın![]()
saliher25' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:Kardeş niye hep böyle şeyler paylaşıyon bütün repleri nerdeyse bunlarla kasmıssın![]()
kardeş çünkü hile kodlama gibi tür konularda hiçbir bilgim yok.eğer kendim hile bulursam paylaşıyorum.ayrıca kimse bu tür konulardan rep vermez merak etme
HileliAdam851' Alıntı:saliher25' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:Kardeş niye hep böyle şeyler paylaşıyon bütün repleri nerdeyse bunlarla kasmıssın![]()
kardeş çünkü hile kodlama gibi tür konularda hiçbir bilgim yok.eğer kendim hile bulursam paylaşıyorum.ayrıca kimse bu tür konulardan rep vermez merak etme
44 rep var sende ben okadar konu paylaşıyom rep veren yok![]()
mcc123' Alıntı:copy paste yapmışsın konu kasıyosun
saliher25' Alıntı:mcc123' Alıntı:copy paste yapmışsın konu kasıyosun
evet ancak burası eğlence bölümü ? ayrıca kendi hilene trojan koyduğun zamanı unutma...
mcc123' Alıntı:saliher25' Alıntı:mcc123' Alıntı:copy paste yapmışsın konu kasıyosun
evet ancak burası eğlence bölümü ? ayrıca kendi hilene trojan koyduğun zamanı unutma...
nerden gördüğünüde galiba biliyorum ama neyse unutalım gitsin kardeş bu arada trojan koydugumu bilmiyodum bilseydim zaten yapmazdım