Peki birşey yapmayacağından emin olsamBence yapma nede olsa senn internet basina bisey gelir
Valla bildigim kadariyla kablo bulsalar sizde ceza yersin ama kablosuz bir sekilde asla ama kablo ile bulmalari anca senn onlari eve cagjrman ile fark edilirPeki birşey yapmayacağından emin olsam
Bence degmez ev yakinsa kablosuz kabul ederse ver guveniyorsan tabiPeki birşey yapmayacağından emin olsam
bu tarz durumlar normal internet kimin üstüne ise o internet üzerinde yapılcak illegal veya dediğin gibi küfür gibi işlemlerde cezai yaptırım internet sahibinin üstüne olur (tabi küfür edilen kişiye ulaşamaz iseler ip adresinden bakarlar ise küfür durumu olabilir)Benim komşum birine küfür etmişti internet benim adıma olduğu için karşı taraf beni mahkameye vermişti.
Kesinliklle haklisin bende ayda bi defa sifre degisiyom sirf bunun yuzunden arkadasada anlatimİnternet şifrenizi hiçbir kimseyle hangi şartlarda olursa olsun paylaşmayın, zaten bu bir suç olduğu için ağrımayan başınızı ağrıtmayın. Sanal ortamda birçok suç işlenebiliyor, bu suçlar; başkalarına ait kartları kullanmak, çocuklarla ilgili müstehcen videolar izlemek ve yaymak, herhangi bir devlet kurumuna veya devlet görevlisine hakaret etmek.
Elektronik Haberleşme Kanunu'na göre;
kendi aboneliğini bir şekilde (şifresini vererek veya kablo ile) komşularıyla veya üçüncü şahıslarla paylaşan kişiler için bin günden on bin güne kadar idari para cezasına çarptırılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?