Konsol ürünlerine gelen zamla ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gerçekten üzücü bir durum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka herşey zamlandı vergiler kol gibi vallahi biktik artik, ben de konsol oyuncusuyum ama ps3ten sonrasına elim uzanmıyor...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
fiyatlar kolay yükselir zor iner series x amazondan getirteyim diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Biz saten eve ekmek götüremeyen babalar var siz burda oyunlara %50 zam geldi diiye tartışıyorsusnuz
dostum duyar kasmaya doyamıyorsunuz gerçekten. Adamın var durumu alacak. Ülkenin ilk 10 zengininin geri kalanın %80 variyetine eşit variyeti olduğu bir ülkede yaşayıp burada bir playstation almak isteyenlere duyar kasacağına çıkıcaksın dile getirip düzeni değiştirmek için başkalarına oy verekcsin. Zenginin zengin edildiği ülkede adamın 3 4 bin liralık zevkine bari duyar kasma. YAPMA.
Post automatically merged:

İlgili kişilerin haberi vardır diye düşünüyorum Ekim'e kadar devlet 50% zam yaptı Ekim'de bu zam oranı 20%'ye çekilecek
%50 gelen zam direkt olarak fiyatları yansıtıldı fiyatlar uçmuş durumda Ekim'de 20%ye çekildiğinde aynı oranda düşüş yaşanacak mı yoksa daha az mı olur bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
fiyatlar düşer fakat sorun %50 zam değil o koydu fiyatın üstüne fakat doların daha çok koyduğunu düşünüyorum ben.

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim şahsen beni aşar bi konsala Okan’da vermek sizinse aşacağını düşünüyorum ☺️

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yurtdışından 199 dolara gelen cihaza 600 tl vergi ödeniyor ps4 için bu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İlgili kişilerin haberi vardır diye düşünüyorum Ekim'e kadar devlet 50% zam yaptı Ekim'de bu zam oranı 20%'ye çekilecek
%50 gelen zam direkt olarak fiyatları yansıtıldı fiyatlar uçmuş durumda Ekim'de 20%ye çekildiğinde aynı oranda düşüş yaşanacak mı yoksa daha az mı olur bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
nE :O Cidden Yorumlar Çok Doğru ya, Bu Vergiler ne olmuş böyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

hacım gümrükte vergi bile uyguladılar ya :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Eskiden alıştıra alıştıra veriyolardı zamı şimdi uğraşmak mı istemediler naptılar hepten köklediler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ortalık kotu 3 ay once aldıgım bılgısayarın fıyatı 2.500 suan 4.400

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sadece onamı geliyor zam. Allah hakkımızda hayırlısı versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...