dostum duyar kasmaya doyamıyorsunuz gerçekten. Adamın var durumu alacak. Ülkenin ilk 10 zengininin geri kalanın %80 variyetine eşit variyeti olduğu bir ülkede yaşayıp burada bir playstation almak isteyenlere duyar kasacağına çıkıcaksın dile getirip düzeni değiştirmek için başkalarına oy verekcsin. Zenginin zengin edildiği ülkede adamın 3 4 bin liralık zevkine bari duyar kasma. YAPMA.Biz saten eve ekmek götüremeyen babalar var siz burda oyunlara %50 zam geldi diiye tartışıyorsusnuz
fiyatlar düşer fakat sorun %50 zam değil o koydu fiyatın üstüne fakat doların daha çok koyduğunu düşünüyorum ben.İlgili kişilerin haberi vardır diye düşünüyorum Ekim'e kadar devlet 50% zam yaptı Ekim'de bu zam oranı 20%'ye çekilecek
%50 gelen zam direkt olarak fiyatları yansıtıldı fiyatlar uçmuş durumda Ekim'de 20%ye çekildiğinde aynı oranda düşüş yaşanacak mı yoksa daha az mı olur bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
nE :O Cidden Yorumlar Çok Doğru ya, Bu Vergiler ne olmuş böyleİlgili kişilerin haberi vardır diye düşünüyorum Ekim'e kadar devlet 50% zam yaptı Ekim'de bu zam oranı 20%'ye çekilecek
%50 gelen zam direkt olarak fiyatları yansıtıldı fiyatlar uçmuş durumda Ekim'de 20%ye çekildiğinde aynı oranda düşüş yaşanacak mı yoksa daha az mı olur bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
İlgili kişilerin haberi vardır diye düşünüyorum Ekim'e kadar devlet 50% zam yaptı Ekim'de bu zam oranı 20%'ye çekilecek