Kontroller ayarı iyi ve ayarları fazla içeren emülator tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar telefonum her kadar iyi olsa da çok kullanıp yıpratmak istemiyorum .Windosw 10 işletim sistemi kullanıyorum ve emülatör kullanarak mobil oyunlarıda arada sırada devam ettirmek istiyorum nette her ne kadar 10 tane emülatör gösterse de her emülatör aynı ve kullanıcıdan kullanıcıya göre fark ediyor oyüzden bana kontroller ayarı iyi ve ayarları fazla içeren tavsiye edebileceğiniz emülatör var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum oynayacağın oyun pubg ise pubgnin kendi emülatörünü indirebilirsin eğer farklı oyunları da oynamak istersen
Nox ve -BlueStacks Öneririm her ne kadar emülatorler çok iyi pc lerde tam verimlilik alsa da bu 2si orta düzey bir pcn varsa seni çok rahat idare edecektir.

Üye
5 HİZMET YILI
Eğerki spesifik bir oyun oynayacaksan (PUBG gibi) internette sadece o oyun için iyi olan Emulator'leri araya bilirsin. Bazı oyunların kendi Emulator'leri de var en iyisi varsa onları kullanmak olur. Onun harici genel kullanım için bir Emulator arıyorsan özellikle oyunlar için Nox'u öneririm.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Gameloop, ve nox öneririm.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eger pubg için geziyorsan kendi emilatörü en iyisi olacaktır fakat farklı oyunlar için nox player i önerebilirim

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim . yazarken artısı eksisi yazsaydınız yani diğer emiletörden farkı ben kullandıgımda tuş ataması yaşıyorum ld playerde. Tencent te ise fazla oyun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...