Kontrolsüz Bir Şekilde Hızla Artan Dünya Nüfusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Screenshot_4.png

Hızla Artan Dünya Nüfusuna Bence Bir Çözüm Getirilmeli Gördüğünüz Gibi
2000 Yılından 2019 Yılına 1 Milyar 550 Milyon Nüfus Artışı Olmuş
Ben Şahsen ROCKEFELLER Planını Kullanırdım.
Peki Ya Siz Bir Çözüm Getirecek Olsanız Siz Ne Yapardınız?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
What Happened To Monday diye bir film izlemiştim. Nüfus hızla artıyor ve kaynaklar artık yetmemeye başlıyordu. Dünya genelinde yeni bir yasa getiriliyor ve her aileye sadece bir çocuk yapma sınırı koyuluyor. Dünya nüfusunu azaltmak için de ergenlik çağına gelen çocukları devlet dondurma bahanesiyle öldürüyordu.
Gelecekte insanlar dünyaya sığmazsa tek çocuk olayının değil de dondurma olayının olacağını düşünüyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
What Happened To Monday diye bir film izlemiştim. Nüfus hızla artıyor ve kaynaklar artık yetmemeye başlıyordu. Dünya genelinde yeni bir yasa getiriliyor ve her aileye sadece bir çocuk yapma sınırı koyuluyor. Dünya nüfusunu azaltmak için de ergenlik çağına gelen çocukları devlet dondurma bahanesiyle öldürüyordu.
Gelecekte insanlar dünyaya sığmazsa tek çocuk olayının değil de dondurma olayının olacağını düşünüyorum.
Mantıklı Dondurma Olayı

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
2035 yilinda 8 milyar 616 milyon nüfus olacağını tahmin ediyorum 2035 yılında buraya gelip güncelleyin burayı :D nüfus arttıkça kaynaklar tükenecek yer kalmayacak doğa yıkılıp binalar yapılacak su kaynakları bitmeye hızla gidecek çöp desen artık okyanusun bazı bölgelerinde çöp adaları artacak ve nüfusun artışını durduramazsınız önüne geçilecek bir kural kanun geleceğini düşünmüyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sonuçta her yıl milyonlarca insan ölüyor bu demekki diyelim insan sayısı 8 milyara çıksa o yıl ölecek insanlardan dolayı 7.6 milyara falan incek sürekli artıp azalıcak fakat az da olsa rakam ilermeye devam edecek
Mantıklı Dondurma Olayı
ama işte dondurma adında öldürülüyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Takıldığın şeye bak :D zaten ölümler ve doğumlarla bu nufüs dengeleniyor sen merak etme :D

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
valla bilmiyorum ya ama ben korkmuyorda değilim git gite artan nüfüz azalan kaynaklar the walking dead gibi olmasak bare :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende izledim iyi bir filmdi ama vicdanı bir insan bunu yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...