Hızla Artan Dünya Nüfusuna Bence Bir Çözüm Getirilmeli Gördüğünüz Gibi
2000 Yılından 2019 Yılına 1 Milyar 550 Milyon Nüfus Artışı Olmuş
Ben Şahsen ROCKEFELLER Planını Kullanırdım.
Peki Ya Siz Bir Çözüm Getirecek Olsanız Siz Ne Yapardınız?
What Happened To Monday diye bir film izlemiştim. Nüfus hızla artıyor ve kaynaklar artık yetmemeye başlıyordu. Dünya genelinde yeni bir yasa getiriliyor ve her aileye sadece bir çocuk yapma sınırı koyuluyor. Dünya nüfusunu azaltmak için de ergenlik çağına gelen çocukları devlet dondurma bahanesiyle öldürüyordu.
Gelecekte insanlar dünyaya sığmazsa tek çocuk olayının değil de dondurma olayının olacağını düşünüyorum.
What Happened To Monday diye bir film izlemiştim. Nüfus hızla artıyor ve kaynaklar artık yetmemeye başlıyordu. Dünya genelinde yeni bir yasa getiriliyor ve her aileye sadece bir çocuk yapma sınırı koyuluyor. Dünya nüfusunu azaltmak için de ergenlik çağına gelen çocukları devlet dondurma bahanesiyle öldürüyordu.
Gelecekte insanlar dünyaya sığmazsa tek çocuk olayının değil de dondurma olayının olacağını düşünüyorum.
2035 yilinda 8 milyar 616 milyon nüfus olacağını tahmin ediyorum 2035 yılında buraya gelip güncelleyin burayı nüfus arttıkça kaynaklar tükenecek yer kalmayacak doğa yıkılıp binalar yapılacak su kaynakları bitmeye hızla gidecek çöp desen artık okyanusun bazı bölgelerinde çöp adaları artacak ve nüfusun artışını durduramazsınız önüne geçilecek bir kural kanun geleceğini düşünmüyorum
sonuçta her yıl milyonlarca insan ölüyor bu demekki diyelim insan sayısı 8 milyara çıksa o yıl ölecek insanlardan dolayı 7.6 milyara falan incek sürekli artıp azalıcak fakat az da olsa rakam ilermeye devam edecek