KONU acıyoruz sılınıyor nedenınıde posta ıle bıldırınde bılelım neden sılıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
2 dk önce konu acıyoruz ne hıkmetse sılınıyor nedenınıde soyleyın de bılelım hatalıyımız ne yapmısız sorun ne ne var ne varsa bır posta ıle bıldırınde hatamız yada yanlısımız varsa duzeltelım boyle olunca da ınsanın moralı bozuluyor hevesıde kacıyor bız sıte ıcın elımızden gelen herneyse yapmaya calısıyoruz...bu gıbı davranıslarda hıc hos degıl...sorununuz varsa benle kardesım uyelıgımı tamamen sılın ancak bıldırerek oyle lap dıye degıl bır daha bu sıteye uye olanda serefsızdır...zaten yasım musade etmez burda kı çoluk cocukla benı mumkunse karıstırmayın profılde bakın yas kac....ayıp oluyor sızın saygınız yokmudur karsınızdakıne neden sılındıgını bılmek ıster ınsan posta yollarsın bızde bılırız sundan dolayı diye...hıc hos degıl yapılan...bu dırekt karsınızdakıne bu sıteden defol gıt demek gıbı bırsey oluyor....bız de gıderız sorun degıl tekrar hesap alıp acacak kadar da serefsız degılım oylede yetısmedım zaten...sımdı hesabı tamamen sılın abıcım ama bılgı vererek deılkanlı gıbı davranarak....oyunuda formuda tamamen sılıcem bılgı verırsenız sevınırım.........

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Mesaj kutunuzu kontrol ederseniz 10 dk önce konu silinince sebebiniz yazdım. İyi Forumlar.

Edit : Bunu saygısızlık olarak algılayacak bir durum yok site isimi içeren paylaşımlar yasak konunuzu sildim ardından nedeni ile öm attım zaten siz bu konuyu açmadan önce konuda ki sorunuza da cevap verdim mesajda.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Mesaj kutunuzu kontrol ederseniz 10 dk önce konu silinince sebebiniz yazdım. İyi Forumlar.

sende sana yazdıgımı oku guzel kardesım benım acıl.........

#MorpHeus' Alıntı:

Edit : Bunu saygısızlık olarak algılayacak bir durum yok site isimi içeren paylaşımlar yasak konunuzu sildim ardından nedeni ile öm attım zaten siz bu konuyu açmadan önce konuda ki sorunuza da cevap verdim mesajda.

sen sana yolladıgım postayı oku abıcım hesabıda sıl bu ısı bıtırelım burda son noktayı koyalım................

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Mesajınızı cevap verildi kontrol edin gerisi size kalmış siz bilirsiniz. Fakat burada da yazayım saygısızlık söz konusu değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Mesajınızı cevap verildi kontrol edin gerisi size kalmış siz bilirsiniz. Fakat burada da yazayım saygısızlık söz konusu değildir.

gerısı sıze kalmıs demek adam harcamak bızım ıcın cok kolay demek anlamı tasır abıcım yazdıgın kelımeye dıkkat et derım ben sana herkez yazdıgından bırsey cıkartamaz yasları musaıt degıl cunku anladın............

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Ben gerekli cevabı özel mesajla bildirdim isterseniz hesabınız yasaklanır silinme söz konusu değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...