valla o konularda katılıyorum kesinlikle size çok fazla sıkıştırıyorlar konuda o kadar emek veriyorsun geri düzeltmek için bile konuyu açtırmaya zorlanıyorsun :/
Forum kurallarina hepsi renkli olmicak sekilde renkli olabilir yazior konu gozukmuyordu baktim onayda da yoktu insan haliyele silindi diye anlıyor.Konunuz silinmedi. Olayları çarpıtmayınız silseydik konunu şuan ana sayfada olmazdı. Bir efsane üye rankına sahip üye olarak forum kurallarını bir kere dahi okumuyorsan benim gözümde o rankı hak etmiyorsun. Hile konularında bu tarz renklendirmeler olabilir ancak düzenlemeler yapılacak. Umarım anlamışsın olayı.
Evet,tamamen renkli konu yasak fakat konu içinde birkaç önemli kelimeyi(dikkat çekmesi için) renklendirmek yasak değil yaniForum kurallarina hepsi renkli olmicak sekilde renkli olabilir yazior konu gozukmuyordu baktim onayda da yoktu insan haliyele silindi diye anlıyor.
Forum kurallarina hepsi renkli olmicak sekilde renkli olabilir yazior konu gozukmuyordu baktim onayda da yoktu insan haliyele silindi diye anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?