Anyways
Süper Üye
Ben Konuyu dogru yere açıyorum lakin her açtıgım konu kaldırılıp uyarı alıyorım neden .? amacınız nedir .?
Bir arkadaşımız beni sevmiyor galiba her açtıgım konu kapatılıyor acemi olabilirim ama deli degilimya seni delirtmeye çalışıyorlar ya kurallara uymuyordur konun sen seç
Daha deminki konu peki .?Ekli dosyayı görüntüle 8110
Bu resimde görmüş olduğun gibi hile kategorisine soru sormuşsun.Kimse bilerek ya da kasıtlı olarak uyarı veremez.Admin güncel olarak denetlemektedir.
Konuna baktım.Konu herhangi bir özelliği yok.Keyif için açılmış.Konu kasmaya dayalı bile olabileceği ile ilgili tartışılır.Ama uyarı verilmemiş sadece konun silinmiş.Daha deminki konu peki .?
Konun tekrar açılmıştır #KilitAynen böyle devam edin prim için ve keyfi için açtım zaten konuyu her konu ciddi olması lazım böyle devam
Hocam ordaki kişi kodluyucak understand anlatamıyorum galiba LULSen nasıl kafana göre kategoriye açıyorsun burada da yanlışlık olabilir .Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap( Sen bilirsin ister aç ister açma seçim senin)
Hocam ordaki kişi kodluyucak understand anlatamıyorum galiba LUL
Dostum yorum yapma biliyormuş gibi konuyuda kilitle modkardeş buraya bak burda herşey yazıyor konu açmakmla ilgili herşey var
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/
Dostum yorum yapma biliyormuş gibi konuyuda kilitle mod
Ağzıyla söylüyor kafayı yiyicem .DŞimdi senin beynine göre hile ile alakalı konuları da hile kategorisine açmak gerekiyor değil miÖnce Türkçeyi düzgünce kullan sonra İngilizceyi kullanırsın.