Konu açma kuralı önerilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Son zamanlarda forumda fark ettiğim bir şey var, insanlar yeni teknolojik şeyler alırken burada konu açıyorlar ki bu çok güzel sonuçta forumda yardımlaşıyoruz.

Fakat bazı konu sahipleri ne istediklerini, bütçelerini, ne için kullanacaklarını yazmadan sadece " bilgisayar toplayacağım öneri" yazıyor.

İnsanlarda doğal olarak altına alakalı alakasız alışveriş sitesi öneriyor başkası farklı bir şey yazıyor. Bence bunun önüne geçilmeli ve konuyla alakasız şeyler yazılanlar direkt ceza yemeli.

Bilgisayar - Laptop ve Telefonlar için örnek konu düzeni bence şu şekilde olmalı :

Bilgisayar - Laptop için

Bütçe :
Kullanım Alanı :
Öneri Marka :
İstediğiniz Parça :
İstediğiniz Kapasite :

Telefon içinse

Kamera :
Depolama :
Oyun Performansı :

Bunlar öyle çok genel olmasa da yöneticilerimiz daha uygun şeklini zaten yaparlar.

Bu konu düzenleri dışındaki konular direkt silinmeli ve mesaj kasmanın önüne geçilmeli bence. Teşekkürler iyi forumlar.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bunları yazsa hepsiburada'dan da bulabilir. :) Gerek yok. #kilit
Bence konuyu başlatan arkadaş haklı, sistem önerisi vb açan arkadaşlar genellikle fiyat aralığı vermeden veya bilgisayarıyla ilgili teknik bilgi vermeden konu açıyorlar. Bundan dolayı yapılan önerilerin hiçbir amacı kalmıyor. Son zamanlarda bundan ben de şikayetçiyim. Lütfen gerekli adımları atınız.
1611417191643.png

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Sorunu ben de cevaplayayım bu şablon işini yönetim ekibim haftalar önce iletti bana ancak kabul etmedim bu tarz konu açan adamın biraz beynini kullanıp zaten bunu yazması gerektiğini bunu yapmayan kişilerin konusunun silinmesini istedim. Ancak önüne geçemiyoruz sanırım bu nedenle kısa süre içinde bir kural konusu gelecek ilgin için teşekkürler.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bence konuyu başlatan arkadaş haklı, sistem önerisi vb açan arkadaşlar genellikle fiyat aralığı vermeden veya bilgisayarıyla ilgili teknik bilgi vermeden konu açıyorlar. Bundan dolayı yapılan önerilerin hiçbir amacı kalmıyor. Son zamanlarda bundan ben de şikayetçiyim. Lütfen gerekli adımları atınız.
Ekli dosyayı görüntüle 59083

Sorunu ben de cevaplayayım bu şablon işini yönetim ekibim haftalar önce iletti bana ancak kabul etmedim bu tarz konu açan adamın biraz beynini kullanıp zaten bunu yazması gerektiğini bunu yapmayan kişilerin konusunun silinmesini istedim. Ancak önüne geçemiyoruz sanırım bu nedenle kısa süre içinde bir kural konusu gelecek ilgin için teşekkürler.

Asıl ben sizlere teşekkür ederim dönüş yaptığınız için tekrardan konuyu kilitler misiniz saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...