13 Eyl 2023 #1 pisicik555 P Onaylı Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 119 Tepki puanı 17 Ödüller 3 Yaş 27 5 HİZMET YILI 2 saat önce league of legends kategorisi için hile paylaşımı yaptım fakat hala onaylanmadı normalde bu kadar uzun sürdüğünü düşünmüyorum
2 saat önce league of legends kategorisi için hile paylaşımı yaptım fakat hala onaylanmadı normalde bu kadar uzun sürdüğünü düşünmüyorum
Çözüm k0vacs 13 Eyl 2023 Dosya içeren konuların onaylanması uzun sürebilir, çünkü kimsenin zarar görmemesi adina öncelikle yetkililer tarafından kontrol ediliyor.
Dosya içeren konuların onaylanması uzun sürebilir, çünkü kimsenin zarar görmemesi adina öncelikle yetkililer tarafından kontrol ediliyor.
13 Eyl 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Dosya içeren konuların onaylanması uzun sürebilir, çünkü kimsenin zarar görmemesi adina öncelikle yetkililer tarafından kontrol ediliyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dosya içeren konuların onaylanması uzun sürebilir, çünkü kimsenin zarar görmemesi adina öncelikle yetkililer tarafından kontrol ediliyor.