Konu Anabolizanlar Steriod ve Peptit bilgi be spor yardımlaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 12 hafta Testo E. Bolde Dianabol küründeydim 8 haftada danabol kesildi ve mct yapıp 20 gün dinlenip tekrardan startı verdik.
Şuanda Testo cyp, Testo e, Sustanaone, Bolde, Danabol yapıyorum 1 haftam 500 Testo toplam 400 bolde 30mg danabol

Formda daha önce kür yapan varmıdır? Varsa hangi marka ilac kullanmıştır.
Gelişimde evet güzel ama uzun bi ara verdikten sonra tekrar başlayınca bi sıcrama olması gerektiğini düşünüyorum form istediğim seviyede değil. Acaba peptit mi kullansam diye düşünüyorum

Dolumu gerçekten güzel olan ilaclar kullandım ama şuanda tedarik edemiyorum formda benim gibi Spor ile uraşıp kür yapan varsa Anabolizan ilac konusunda gerçekten 10/10 dolum olan ilac varsa forma marka yazsın.

İYİ FORUMLAR

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle dostum eğer50-60 sonrasını görmek istemiyorsan benim için önemli diyorsan kür kullanabilirsin. Ben küçük yaşlarda bir set bitirmiştim ilaç markası Balkan pharmaydı zaten şuan bir çok sitede hazır kür olarak satılmaktadır. Bıraktım gibi kilo aldım ve bu kilo gitmiyor ne yazık ki… doğal olarak 6 ay yaptığım zamanda bir kaç sorun yaşadım bunlardan bahsetmeyeceğim. Peptit yapmanı önermem daha kötü sonuçlar getirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...