Konu CS:GO ile İlgili.

21 Levelden Sonra?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Evet dostlar merhaba, şu gaben zırvası oyuna ne yaptı anlamış değilim bi anda dev gibi güncellemeyle panorama getirdi,kullanıcı sayısını arttırmayı başardı(karı kızla yemiştir parayı bu)neyse. Bir anda hop hile çoğaldı hop bi düşüş hop bi kilo kaybı tabi gaben dedemiz üzüldü abe bağa pağa veğr diye... Sonunda düşündü kesin eve attığı karılardan birisi buna fikir verdi
" Hmm bu dedecik oyuna zam yaparsa para kazanır, para kazanırsa bana daha çok para öder ahhh " eee neyse konumuza geri dönelim çok saptık. Buraya kadar okuduysanız hakkınızı helal edin şimdi gelelim asıl konuya.
Şimdi bu oyun 77TL50kr oldu yanlış bilmiyorsam(50kr ne yapıcaksa) ve ayrıyeten ücretsiz de oldu :D; oyun hilelerle çoğaldı ve şu anda oyunun ücretsiz bölümünde owerwatch veya vac riski hiç bir şekilde bulunmamakla beraber abi hiç mi ilgilenmezler :D
neyse,
21 level olup seçkin hesap oluyormuşuz doğru mu ve 77.50TL ödememize gerek kalmıyormuş. Bazılarından kulağıma böyle geldi, bazılarından ise 21 lv. olduktan sonra oyun 12.50TL oluyormuş Satın almamız gerekiyormuş.. muş muş muş, Bu 2 seçenekten hangisi doğru ? hangisi yanlış ? ikisi de yanlış mı ? cevap sizlerde şimdiden teşekkürler
çünkü tam tamına 16 tane CS:GO hesabı açmış bulunmaktayım haliyle vac falan yersek uğraşmayalım şimdi ;)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
2 side yanlış. Seçkin hesap yapmanın tek yolu 77 tl ödemek

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İşin basit çözümü 77.50 tl ver hileden kurtul :D tabi benim kaldırsaydı vermezdim

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Şuanlık Öyle Birşey Söz Konusu Değil 77 Tl Yi Domal Hilesiz Oyna Diyolar Tek Çözüm Bu K.g

Üye
7 HİZMET YILI
21 level olup tel eklersen seçkin olursun bedava hesap açıp seçkin özelliği edin yerinin üzerine gelince açıkça yazıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
21 levelden sonra evet etkinleştirip beleşe olabiliyorsun ben oldum eski hesabımda ama hala sistem öle diye biliyorum

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Prime Upgrade iyi okusaydın bu konuyu açmazdın. İyi oku herşey güncel 21 Level den sonra telefon numaranı veriyorsun ve artık Prime oluyorsun.

Üye
10 HİZMET YILI
Kardesim 21 seviye olursan telle dogrula preme ol azcık okuyun yav türkcenizdemı yok

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
  • Oyunu önceden aldıysanız 21 levele gelince hiç para ödemeden seçkin hesap oluyorsunuz.
  • Bunları kim uyduruyor, 2 bilgide yanlış, milletin dediğine inanmayın, arastırın kendiniz bilgi sahibi olun.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Abi Csgo Almayın Şuan Vermeyin O Yakında Alma Oranı Düşünce Değiştirirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...