konu kilit lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
csh dedin'de aklıma geldi yaptığınız hilede label'den çekmek yerine hepsini tek string'den çekse ya ?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Unlocker ile csh yi silmek yetiyor, ayrıca o istediklerini yapan kişi o csh yi çoktan çözmüştür o yüzden ihtiyacı yoktur o yönteme.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Unlocker ile csh yi silmek yetiyor, ayrıca o istediklerini yapan kişi o csh yi çoktan çözmüştür o yüzden ihtiyacı yoktur o yönteme.
aynen bunları yapan çözmüştür, ama bu yöntemi ben bulduğum halde bunları yapamadım hala :)
2 kişiyle paylaşmıştım onlarda dağıttılar..

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
evet basit bir yöntem, bulduğumda demiştim diğer konuda; az kafa yoran herkes yapar diye

Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle selamun aleyküm hocam her oyuna girdiğimizde o dosya yeniden çıkıyor ben çözmüştüm fakat misal veriyorum 3 dk oynayıp log yiyorsak 10 dk oynayıp log yiyoruz yoksa senin yöntemin farklımı? dedin gibi daha fazla saklamanın anlamı yok günlerce uğraştım olmadı oyun zaten hile bari bizde hile açalım zevkimizi alalım

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kardeşim anlatırmısın ?
Anlatttım alt kısmı oku
Post automatically merged:

öncelikle selamun aleyküm hocam her oyuna girdiğimizde o dosya yeniden çıkıyor ben çözmüştüm fakat misal veriyorum 3 dk oynayıp log yiyorsak 10 dk oynayıp log yiyoruz yoksa senin yöntemin farklımı? dedin gibi daha fazla saklamanın anlamı yok günlerce uğraştım olmadı oyun zaten hile bari bizde hile açalım zevkimizi alalım
aleykümselam, anlattım orda dikkatli oku, teferrruat yok zaten

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ilk mesajlarda yazdık zaten arkadaşta saklamadı niye boş yorum yapıyorsun önce oku şu yorumları

Üye
6 HİZMET YILI
pardon beyler altındaki yazdığını sonradan gördüm, daha ayrıntılı bir şekilde video çeker misiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
pardon beyler altındaki yazdığını sonradan gördüm, daha ayrıntılı bir şekilde video çeker misiniz?
video çekecek birşeyi yok, teferruatı yok diye dedim sana. sadece o dosyayı sileceksin o kadar. gereken herşeyi yazdım. silme programın adı bile yazıldı, alternatif programlarda var.

Üye
6 HİZMET YILI
KRAL ŞU OYUNA GİRİNCE LOG HATASI İÇİN CSH FİLAN DEMİŞSİN BAN YİYORUM DEMİŞSİN ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORSAN İNSTAGRAM FACEDEN FİLAN ULAŞAYIM SANA Bİ YARDIMCI OL

video çekecek birşeyi yok, teferruatı yok diye dedim sana. sadece o dosyayı sileceksin o kadar. gereken herşeyi yazdım. silme programın adı bile yazıldı, alternatif programlarda var.
KRAL ŞU OYUNA GİRİNCE LOG HATASI İÇİN CSH FİLAN DEMİŞSİN BAN YİYORUM DEMİŞSİN ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORSAN İNSTAGRAM FACEDEN FİLAN ULAŞAYIM SANA Bİ YARDIMCI OL
X

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

X
oldum ya işte, yazdıklarımı uygula, ama yeni bir koruma gelmiş hile açamazsın

Üye
6 HİZMET YILI
Yeni koruma sisteminde log yeme sebebimizi söyler misin?
Çözümü kendim bulmaya çalışırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...