Konu paylaşmam hata mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Zevklerijne göre konuyu silip size mesaj faanda göndermiyorlar
dün paylaştığım hilenin aynısı ancak bu vip hack diğeri illegal hilesi virüs vs hiçbir şey yok kouya herşey ekli video resim indirmelinki virüstotal
yönetimdeki moderatörlerde bazı arkadaşlar ne kadar bizi sevmesenizde veya kavgalıysanızda konu paylaşımlarında bunları düşünmiceksiniz , Sırf kıl oldum diye bende gidip mod olayım mhde kıl olduklarımın konularını silim oh ne ala
foruma temizlik lazım

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Kardesim Adamlar İsini Yapıyo Onlarla Konusmanı Tavsiye ederim :) Hepsi sert gözükebilir Ama İçleri tertemiz dir buna emin ol

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sakin Sakin Onlarda görevini yapıyor :)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Modlar konuyu okurkan çayından bir yudum daha aldı ve arkasına yaslanıp sinsice bir gülüş attı :D

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum ama ts gidip konuşmanı tavsiye ederim wolftü hilesi paylaşımı yasak da olabilir.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@WHH4CK3R konularını silen arkadaşlarım konunda şunları bulmuş olabilir;linkler,çalıntı veya alıntı yazılar resimler videolar falan filen.bunlardan dolayı konuların silinmiş olabilir özenli ve düzgün konu açmanı öneririm.İyi forumlar.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
paylaştığın konuyu ben onaylamayıp siliyorum çünkü konuda 1 video 1 indirme 1 virüs total nasıl yapılacağına dair yazılı anlatım yok bir şey yok ve aşağıdaki konu açma kurallarına konun uymuyor. kurallara göre konunu ac konunu silmeyiz onaylarız.

https://memoryhackers.org/konular/konu-acma-kurallari.45775/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...