Konu silinince mesajların silindiğine dair bildirim gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocamlar, konu aslında başlıkta yazıyor. Hemen anlatayım: Örneğin, ben bir XXX konusuna mesaj yazdığım zaman ve o konu silinince bana "xxx konusundaki mesajın, konu silindiği için kaldırıldı" gibi mesaj gelmesi lazım yani mesaj sayıma baktığımda düşüş oluyor fakat bana herhangi bir bildirim yapılmıyor. Ben yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
hocam sorunuzu tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla;
örneğin bu konu silindiği zaman benim buraya yazdığım mesaj gidiyor ve mesaj sayın düşüyor bunumu kastediyorsunuz.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam sorunuzu tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla;
örneğin bu konu silindiği zaman benim buraya yazdığım mesaj gidiyor ve mesaj sayın düşüyor bunumu kastediyorsunuz.
Evet hocam mesaj sayımın düşmesinde herhangi bir sorun yok ama mesaj sayın silindi diye bir bildirim gelmiyor bence gelmeli.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu dediğin bana da oluyor bu arada hakikaten güzel olur mesaj silinince bildirim gelse

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Katılıyorum güzel olur gelirse.

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
gelmesi gereken bir eklenti bencede

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam merhabalar normal ihlal üzerine silinen mesajın bildirimi atıyor ama alıntı yaptığın mesaj silinirse senin alıntı yapcan mesaj gitti için senin mesjaında siliniyor yada konu çok gereksiz bir sürü aynı konudan açılmış ozaman konu siliniyor senin mesajın yine silinmiş oluyo
umarım anlatabilmişimdir teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam merhabalar normal ihlal üzerine silinen mesajın bildirimi atıyor ama alıntı yaptığın mesaj silinirse senin alıntı yapcan mesaj gitti için senin mesjaında siliniyor yada konu çok gereksiz bir sürü aynı konudan açılmış ozaman konu siliniyor senin mesajın yine silinmiş oluyo
umarım anlatabilmişimdir teşekkürler
Hocam dediğim şeyi anlamadınız herhalde. Evet onlarda geliyor ama mesaj attığım bir konu silinince onda bildirim gelmiyor anlatmaya çalıştığım şey bu.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
adminleri etiketleyin bir düşünsünler eğer kabul görürse eklerler tabi cok zor olmasa gerek.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam dediğim şeyi anlamadınız herhalde. Evet onlarda geliyor ama mesaj attığım bir konu silinince onda bildirim gelmiyor anlatmaya çalıştığım şey bu.
hayır dediğinizi anladım ama konu silinince mesaj sayısı düşmemesi yada bildirim gelmemesi yeni bişey değil oyüzden ekleneceğini sanmıyorum ama güzel fikir saygıyla karşılarım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kesinlikle harika olur bizde bilgilendirilmiş oluruz yapılabiliuyorsa neden yapılmasın.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bana göre saçma olur sonuçta amaç mesaj kasmak değil mesaj kasmak ise getirirler ama öyle birşey gelse ne olur gelmezse ne olur sonuçta sen ona daha önce yorum yapıp görüşünü bildirmişsin ama görğşüne yine de saygı duyuyorum en iyi cevabı adminler verir

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocamlar, konu aslında başlıkta yazıyor. Hemen anlatayım: Örneğin, ben bir XXX konusuna mesaj yazdığım zaman ve o konu silinince bana "xxx konusundaki mesajın, konu silindiği için kaldırıldı" gibi mesaj gelmesi lazım yani mesaj sayıma baktığımda düşüş oluyor fakat bana herhangi bir bildirim yapılmıyor. Ben yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
konu silinince mesaj sayın mı düşüyordu? ben hiç dikkat etmemiştim ama bence doğru bir şey değil ya sence?

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
konu silinince mesaj sayın mı düşüyordu? ben hiç dikkat etmemiştim ama bence doğru bir şey değil ya sence?
Bu doğru bişey fakat anlattığım şey bu değil, mesaj silinince bana herhangi bir bildirim gelmemesinden bahsediyorum.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu doğru bişey fakat anlattığım şey bu değil, mesaj silinince bana herhangi bir bildirim gelmemesinden bahsediyorum.
tamam onu anladım zaten mantıklı diyorsun da silinince de o konu boşa yorum yapmış gibi oluyoruz öyle değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...