300 yorum atmam gerekiyoormuş hile kullanımı içinkonu neydi bu arada
evet malesef oyle bir durum var. bende bu konuda baya dert yandım ama sonunda ikna oldum300 yorum atmam gerekiyoormuş hile kullanımı için
çok güzel bir sistem getirlmiş hak veriyorum ama hani 300 yarum yapmadan kullanan birçok kişi var biliyorum bununda farkındayım o çok ağır geliyor bana buna dert yanıyorum 4 sene önce ben günümün yarısını burada geçiriyordum. konular açıpp arkadaşlara yardımcı oluyordum wolftü hakkında yararlı bilgiler veriyordum. istisna olarak hani ben ve benim gibi kullanıcılara ayrıcalık sunsalar olmazmıevet malesef oyle bir durum var. bende bu konuda baya dert yandım ama sonunda ikna oldumadamlar yapılan hileler anında fixlenmesin diye boyle bir rank sistemi getirmisler
senin dusuncende olan baya arkadas var. en az 1 yıllık uyelere ayrıcalık yapılması gibi. bugun tartısıldı bu konuçok güzel bir sistem getirlmiş hak veriyorum ama hani 300 yarum yapmadan kullanan birçok kişi var biliyorum bununda farkındayım o çok ağır geliyor bana buna dert yanıyorum 4 sene önce ben günümün yarısını burada geçiriyordum. konular açıpp arkadaşlara yardımcı oluyordum wolftü hakkında yararlı bilgiler veriyordum. istisna olarak hani ben ve benim gibi kullanıcılara ayrıcalık sunsalar olmazmı
sonuç olumlu olmamış anlaşılansenin dusuncende olan baya arkadas var. en az 1 yıllık uyelere ayrıcalık yapılması gibi. bugun tartısıldı bu konu
yok arkadasım malesef her gelen sistemi haklı buldusonuç olumlu olmamış anlaşılan
300 yorumda çok ya bari onaylı Üyelerde kulanabilse hileyiyok arkadasım malesef her gelen sistemi haklı bulduyani site yoneticileride haklı bir noktada forumun islemesini istiyorlar
valla kardes aynı konuyu bende dile getirdim 150 falan olsaydı dedim ama kimse oralı olmadı300 yorumda çok ya bari onaylı Üyelerde kulanabilse hileyi
hayırlısı olsun diyelim elimizden başka birşey gelmiyor ne yazık kivalla kardes aynı konuyu bende dile getirdim 150 falan olsaydı dedim ama kimse oralı olmadı![]()
aynen yapacak bisey yokhayırlısı olsun diyelim elimizden başka birşey gelmiyor ne yazık ki![]()
yani biraz dusununce mantıklı da insanoglu sabırsız oldugu icin hemen olsun istiyor sıkıntı ordaBence mantıklı bir sistem
Bence mantıklı bir sistem