Konuların editör gözetiminden geçtikten sonra yayına açılması.

Konular incelenmeli mi?

• Evet

Oy: 3 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son zamanlarda o kadar çok spam ve yorum kasmak için uğraşan hesaplar oluyor ki bunları raporlamaktan sıkıldım diyebilirim :) Konuların ilk önce editör tarafından görülüp, düzenlenmesi gerektiğini; eğer faydalı bir başlık ise yayına açılması değilse de konunun açılmasına izin vermemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Cidden merak ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eskisi kadar yorum kasmaya çalışan yok artık çoğu hile onaylı üye istemediği için azaldı çoğu, bide acil konularda yardıma ihtiyacı olanlarda olabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eskisi kadar yorum kasmaya çalışan yok artık çoğu hile onaylı üye istemediği için azaldı çoğu, bide acil konularda yardıma ihtiyacı olanlarda olabiliyor
Bir nevi haklı olabilirsin ancak şu an konulara baktığın zaman herkes ban dalgası hakkında kendisi hakkında bir konu açmış ve ayrı ayrı konularda konuşuluyor. Birbirlerinden farkları neler? Bu şekilde olursa konu birliği, birleştirilmesi insanlar aradıkları bilgiye daha kolay ulaşırlar :)

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum konu hakkında haklısın fakat bir de editörleri moderatörleri düşünmelisin onlar nasıl dayanabilir 2 milyon üye var

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bazı üye gruplarına sınırlandırma getirilmeli örnek süper üye öncesinin konuları incelenmeye alınabilir.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum konu hakkında haklısın fakat bir de editörleri moderatörleri düşünmelisin onlar nasıl dayanabilir 2 milyon üye var
Evet öyle ancak moderatör sayısı artırılabilir ya da sizin gibi üye durumu yüksek kişilere öncelik verilebilir bu konularda.
Bazı üye gruplarına sınırlandırma getirilmeli örnek süper üye öncesinin konuları incelenmeye alınabilir.
Kesinlikle olabilir. Forumda yeni açılan konuların zaten tekrara düştüğünü görebilirsin. Moderatör direkt olarak bunu görür ve konuyu reddeder. Şu an baktığım zaman konu başlıklarına "ban yedim, sc güncellenecek mi?, vb." böyle uzayıp gidiyor. Forumun iyiliği için istiyorum ben de :)

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
gayet mantıklı ve site içi düzeni oturtan bir olay

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
O kadar fazla konu açılıyor ki :) Yönetim ekibi elinden geldiği kadar çalışıyor sizlerde raporlama seçeneğini kullanarak yardımcı olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...