Konunuzun yanlış yere açılmasından dolayı silinmesinden nasıl korunursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere hiçbirimiz kahin değiliz ve bazen yanlış yere konuyu açabiliriz ama bunun bir cezası vardır o da uyarı puanı almanız ve tekrarı halinde geçici bandır, üstelik yanlış yere açıldığı için paylaşımınız da silinecektir. Az önce yetkili birinden aldığım mesaja göre bunlardan korunmak için açacağınız her konuyu bir bilginiz yoksa ki artık hangi konuyu nereye açacağımı son yediğim uyarıdan dolayı bilmemekteyim, off topice açabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aynen bende aynı sekılde yanlıs bır konu acmıstım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Doğru bir bilgi forumu korumak amaçlı yapılan bir uygulamadır yanlış yere açılan konuyu silmek .

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Doğru bir bilgi forumu korumak amaçlı yapılan bir uygulamadır yanlış yere açılan konuyu silmek .
Katılıyorum, haklısınız ama konuyu taşıyamayacak iseniz en azından silinmeden önce bize bir kopyası gönderilse veya silinen konuların kısmı olsa oraya taşınsa biz de oradan kopyalayıp doğru yere açmaya çalışsak.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Katılıyorum, haklısınız ama konuyu taşıyamayacak iseniz en azından silinmeden önce bize bir kopyası gönderilse veya silinen konuların kısmı olsa oraya taşınsa biz de oradan kopyalayıp doğru yere açmaya çalışsak.
O kadarını bilemem yöneticilere veya forumda konu açarak bunu istek olarak dile getirebilirsin öneri istek kategorisine ama.

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
O kadarını bilemem yöneticilere veya forumda konu açarak bunu istek olarak dile getirebilirsin öneri istek kategorisine ama.
Yeminliyim, artık her şeyi offtopice açacağım ban yememek için ne olur ne olmaz.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka lol le ilgili konuyu lol konusuna acıyorum siliyor teknik desteğe ac diyorlar acıncada 1 kisi bile yorum yazmıyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum bunun ile ilgili konu var zaten kendini modaretör sanıp tribe girmene gerek yok :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende artık oraya açayım konuyu bari teşekkürler bilgi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...