Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:resim:

AAAABUd0inmT9S8Q-HllA1rvU4Oe5hbmCzCcfcT0i6VpRBdQe5lIER1vmPx9uVcpObIQz7yIoeG10BuJ6ZrJZ8q_CaT-Oj_t.jpg

:özellik:

Para Hileli & Bilet Hileli

:yazı:

Oyundaki Amacımız Güzel Kediler İle Evde Güzel Zaman Geçirmek, Görevleri Tamamlamak Oyunun Bize Verdiği Mini Oyunları Oynayamaktır.

Hileyi Sorunsuz Bir Şekilde Kullanabilmek İçin Açıklamayı Baştan Sona Eksiksiz Okuyun!

#Önemli! Dikkat Edilmesi Gerekenler!

#UYARI 1-)
Antivirüs Programı Kullanıyorsanız Devre Dışı Bırakın Aksi Taktirde Telefonunuz Hileyi Tehdit Olarak Algılayacaktır.
#UYARI 2-) Başınıza Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Hileyi İndirip Kullanandır. BİZ DEĞİLİZ!
#UYARI 3-) Virüs, Rat Trojen , Keylogger vb. Bir Şey Yoktur

:not:

Bazı Sorunlar Olabilir Sorunları Çözmek İçin Şu adımları uygulayın!

1-) Bazı android cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alınabilir cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
2-) Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle ktom-memoryhackers.org.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (dosya.co) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

:kullan:

ktom-memoryhackers.org.apk Adlı Dosyamızı İndirip Kuralım Ve Oyunumuza Giriş Yapalım.
ktom-memoryhackers.org.apk Oyuna Giriş Yapalım Ve Paramıza Bakalım. Bu Paramızı Sınırsız Bir Şekilde Kullanabiliriz.
ktom-memoryhackers.org.apk Oyuna Giriş Yapalım Ve Biletlerimize Bakalım. Biletleri Sınırsız Bir Şekilde Kullanabiliriz.

:calis:

Tüm " Android " İşletim Sistemlerinde Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.

Beyler ,Bayanlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özellikleri inceledikten sonra hileyi rahatça kullanabilirsiniz. İndirme linki ve VirüsTotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum;
Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata ve benzeri şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren şahısa aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma kodlarından başka, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programlarında virüs olarak algılamaktır. Forum sitemizde kesinlikle yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol edilmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar :)

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Oyunu genel olarak küçükler için indirip oynatıyoruz ancak eskiden beri benimde aklımda ismini bırakan bir oyun. Hem oyundaki mini oyunlar olsun, hem de kendi karakterinin özellikleri açısından olsun çok eğlenceli ve güzel vakit geçirilebiliyor. Hilesinin olması da biraz daha oyunu rahat hale getirir ve kısıtlamalar için işe yarar. Hem oyunun kendisi için, hem de hilesi ile fırsat varken deneyimlerim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konuşan Tom herkesin en az 1 kere oynamış olduğu oyundur :burnbear:. Bu oyunun hilesini bulmak mutlu etti eskilere geri dönebileceğim teşekkürler.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eskiden Severdim Oynardım Hileli Olması Güzel Olmuş Hileli Hiç Denemedim Deniyeceğim Teşekkürler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Çocukluk oyunlarımdan biri Hile işime yaracaktır teşşekürler.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çok oynamışlığım var çok iyi sitresi attırıyor

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
küçükken oynadığım bir oyundu keşke o zaman hile olsaydı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
konuşan tomu önceden çok oynardım fakat param yok diye silmiştim bu hile çok işime yaradı

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Personally this game is too young for me. I think it is much better for my kids, I think I'll set it up for them. Cheats would work well and I think make it a little easier for them. Thanks for the share as always!

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Telefonda zaman geçirmek için birebir uygulama. Hilesiyle daha da zevk vereceği kesin, eline sağlık.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yaşım bunun için belki fazla ama indirecegim teşekkürler

Üye
5 HİZMET YILI
the game of my childhood is now downloading for my son, I'll see how he plays it and I will play at the same time, but with a cheat thanks for your work

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Oyunu en son silmiştim şimdi yeniden yüklüyorum paraya çok ihtiyacım oluyor para hilesi sayesinde sorunum ortadan kalkacak.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çocuğun tablete indiririm artık, teşekkürler :)

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İlk defa bir hile bana değil de kardeşime yaradi :D eliniE sağlıkkk

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yeğenimin çok hoşuna gidecek bir hile. Eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...