Konuşanlar Programının Exxen'e Alınması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ah be bebiş exxene geçip eski videoları kaldırmasaydı çok rahat devam ederdi büyük bi kitle bıraktı ama hayırlısı denir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ne düşünerek yaptı ki adam.Tamam para öncelikli düşünceside bu kadar popüler olmasının sebebi youtube kitlesi değil mi niye direk sırtını döndü acaba kitleye.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
kitlenin kaybolacığını düşünmüyorum. Fiyatlar söylendiği gibi uygun olursa sıkıntı olmaz.
ya ama 9.90 verilecekmiş aylık suan türkiyede cok fazla cocuk kitle var ytda onlar exxende bişey izleyebilmek için annelerinden veya babalarıdnan kart alması gerek ve anne babalar su durumda kredi kartı bilgi verilmesini hiç doğru bulmuyorlar suan için türkiyede tutmasını zor görüyorum ama ilerisi için ne olur belli olmaz zaten yapanlarda 1 2 sene zararı kabul edicegini düşünüyorum
Post automatically merged:

Ah be bebiş exxene geçip eski videoları kaldırmasaydı çok rahat devam ederdi büyük bi kitle bıraktı ama hayırlısı denir
zaten kitlesi yas olarak genelde büyüktü bakalım ya batacak ya cıkacak cok merak ediyorum son hali nolacak

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sırf o program için bile exxen e kayıt olan binlerce kişi var kitle kaybetmez bence çünkü gerçekten çok iyi program daha da ilerler bence paralı olması tabiikide kötü oldu ama 10 lira da büyük bir para değil herkes keyfi için eğlenmek için izliyor sonuçta sigaraya da keyfi olarak para veriyorsun ona da verirsin yani :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bence kitle kaybetmez ona fazlasıyla yeticek kitleside var zaten exxen de nadir güzel seylerden suan

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İzleyiciyi Oraya Çekmek Zaten Amaçları İzlendiği İçin Bir Çok Kanalı Öyle Aldı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kitle çok az kaybederler ama tekrar kazanırlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kitlede bir azalma olmaz diye düşünüyorum ama kitle değişebilir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bize ne kadar yanlış olarak gözüksede sonucta adam para için yapıyor bu işi ve daha cok paraya kimse hayır demez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...