Süper Üye
Hemen hemen öyle zatensaatte belli bir sayı yorumu gelebilir
ama sanki az gibi saatte 5 yorum vs gibi olabilirHemen hemen öyle zaten
Öyle bişey düşünülemez kanka yorum kasmak istiyen insan kasar burda olay gerçeklikten çıkmamak gidip yorum kasıcam diye flood atar ya da saçma sapan şeyler yazarsa ban yer zaten o tip yorum gördüğünüzde raporlayın geçin onun dışında aktif olmaya çalışan kişilerin önüne geçilmiş olur yani saçam bir fikir.Bu olayın önüne geçmek için saatlik yorum sayısı düşürülebilir veya yorum yaparak hesap onur değişimi yerine süreye bağlı olan sistem getirilmelidir. Benim düşüncem bunlarla sınırlı, iyi
forumlar
aga çok haklısın spam konusunda ama ben şahsen bazı yerlerde hata yapıyorum sitenin kurallarına alışmak zaman alıyor fakat şuan gayet alıştım hergün aktfiim sitede kendime duo falanda buldum.Yorum kasanlar bıktırdılar ya bence 1 ay ceza verilmeli düzgünce konu acıyoruz yardım için gercekten bilgisi olanlar yorum yazsın diye ama herkes 50 yorum yapayım hileyi kulanıyım derdinde o arkadaşlarında anlıyorum bir an önce hileyi kulanmaya calışıyorlar ama yaptıkları hata. Arkadaşlar böyle boşa yorum yaparak onaylı üye olmanızı zorlaştırıyorsunuz. Ama düzgünce bilginiz olan konularda yorum yapıp mesajı öyle kasmayı deneyin lütfen ben bıktım cidden adminleri düşünemiyorum.
Bence direkt ilk uyarı 1 hafta ikinci uyarıda 1 ay banlanması lazım. Yine devam ediyorsa 3 ay. Bana katılacak birçok kişi cıkcaktır.
Amaçım bir kişiyi kötülemek değildir sadece fikrim bu
Haklısın birazdaha sıkı tedbirler alınmalı bencede saatlik yorum düşe bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?