Konuyla alakasız yorum yapanların cezası katlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yorum kasanlar bıktırdılar ya bence 1 ay ceza verilmeli düzgünce konu acıyoruz yardım için gercekten bilgisi olanlar yorum yazsın diye ama herkes 50 yorum yapayım hileyi kulanıyım derdinde o arkadaşlarında anlıyorum bir an önce hileyi kulanmaya calışıyorlar ama yaptıkları hata. Arkadaşlar böyle boşa yorum yaparak onaylı üye olmanızı zorlaştırıyorsunuz. Ama düzgünce bilginiz olan konularda yorum yapıp mesajı öyle kasmayı deneyin lütfen ben bıktım cidden adminleri düşünemiyorum.

Bence direkt ilk uyarı 1 hafta ikinci uyarıda 1 ay banlanması lazım. Yine devam ediyorsa 3 ay. Bana katılacak birçok kişi cıkcaktır.

Amaçım bir kişiyi kötülemek değildir sadece fikrim bu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu olayın önüne geçmek için saatlik yorum sayısı düşürülebilir veya yorum yaparak hesap onur değişimi yerine süreye bağlı olan sistem getirilmelidir. Benim düşüncem bunlarla sınırlı, iyi
forumlar

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Haklısın dostum bende çok yaşıyorum daha 1 saat önce benim yorumumu kopyalayıp yapıştırdığını gördüm bunlar türedi artık ağır cezalar verilmeli

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu olayın önüne geçmek için saatlik yorum sayısı düşürülebilir veya yorum yaparak hesap onur değişimi yerine süreye bağlı olan sistem getirilmelidir. Benim düşüncem bunlarla sınırlı, iyi
forumlar
Öyle bişey düşünülemez kanka yorum kasmak istiyen insan kasar burda olay gerçeklikten çıkmamak gidip yorum kasıcam diye flood atar ya da saçma sapan şeyler yazarsa ban yer zaten o tip yorum gördüğünüzde raporlayın geçin onun dışında aktif olmaya çalışan kişilerin önüne geçilmiş olur yani saçam bir fikir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostlar yarım saate bir 10 yorum atabiliyorsunuz diye biliyorum, bu süre 1 saat olabilir ancak birine cevap vereceğim sırada süre bekleyebiliyorum Bu da saçma olabiliyor çözümü yöneticiler verir ancak bu konuda bile boş yorum atanlar var yani katılıyorum gibi şeyler de spam mesajına giriyor tamam belki atarsın 2-3 tane de bir 50 tane sürekli kasmak için yapmaları saçma bare 2dklarını verip konuyu okusalar.

average professional lua scripter
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bencede keke adam denemeden bişey yapmadan direk thanks diyo oysaki daha almamış

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Saatlik yorum sınırlaması uygulamamız var zaten bunun bir nebze de olsa önüne geçmek için, onun dışında kullanıcıları direkt siteden uzaklaştırmak yerine caydırıcı cezalarla uyarıyoruz devamı halinde belirlediğimiz gün sayısı kadar yasaklanıyorlar. Aylık olarak yasaklanma söz konusu olamaz maalesef (forum kuralları ve ceza sistemine göre farklı bir kural ihlali yapılmadıysa) bu büyük bir yaptırım olacaktır. Spamın önüne geçmek için ekibim elinden gelenin fazlasını yapıyor buna emin olabilirsiniz. Yetişilemeyen yerde yardımcı olmak adına raporlama sistemini kullanarak katkıda bulunabilirsiniz. Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ortada az hesap yok çevrimiçi üyede çok olunca her birine yetişmeleri zaman alır gördüklerinde belki ceza işlemi uygulanıyordur öyle yapanlara

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yorumların kısıtlanması gerekiyor dün bir üyeye denk geldim adam alt alta asd , tesekkurler ,kxalsla,axlakxşlakş yazmış raporladım üyeler için 25 yorum kısıtlaması gelmesi gerekiyor ve bu 25 yorumdan sonrasında 12 saatlik bekleme süresi olursa iyi olabilir kendi düsüncem tabii yaparlar mı bilemem

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yorum kasanlar bıktırdılar ya bence 1 ay ceza verilmeli düzgünce konu acıyoruz yardım için gercekten bilgisi olanlar yorum yazsın diye ama herkes 50 yorum yapayım hileyi kulanıyım derdinde o arkadaşlarında anlıyorum bir an önce hileyi kulanmaya calışıyorlar ama yaptıkları hata. Arkadaşlar böyle boşa yorum yaparak onaylı üye olmanızı zorlaştırıyorsunuz. Ama düzgünce bilginiz olan konularda yorum yapıp mesajı öyle kasmayı deneyin lütfen ben bıktım cidden adminleri düşünemiyorum.

Bence direkt ilk uyarı 1 hafta ikinci uyarıda 1 ay banlanması lazım. Yine devam ediyorsa 3 ay. Bana katılacak birçok kişi cıkcaktır.

Amaçım bir kişiyi kötülemek değildir sadece fikrim bu
aga çok haklısın spam konusunda ama ben şahsen bazı yerlerde hata yapıyorum sitenin kurallarına alışmak zaman alıyor fakat şuan gayet alıştım hergün aktfiim sitede kendime duo falanda buldum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Haklısın birazdaha sıkı tedbirler alınmalı bencede saatlik yorum düşe bilir

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben buna katılıyorum. Bunca senedir mesaj kasmamamın sebebi buydu, spam yapar gibi sadece yazmak için mesaj atmak istemiyordum. Şu an en azından bilgim olan konulara yorum yapmaya çalışıyorum, Aslında vip üyelik bu olayı en azından benim gibi insanlar için çözebilir ama o konuda da MH’nin politikalarının dışına çıkıyor. Yapacak bir şey yok :(

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Siteninde işine geliyor hocam. Ne kadar aktiflik o kadar daha iyi bu konuya açıklık getirmeleri zor. Bu hesabım onaylı üye vs idi hile falan pek kullanmıyorum ama forumlarda geziyordum sırf öyleleri yüzünden aktifliğimi bıraktım. ayda bir girip bakıyorum çıkıyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Boş konu açanlara da ceza verilmeli :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgileri oldukları konulara cevap vermeye özen gösterseler bişeyler yazmaktan sıkılmanın aksine zevk almaya başlayacaklar çünkü güzel geri dönüşler alacaklar bi takım tatmin olacaklar diyebilirim umarım anlatabilmişimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...