Konuyla alakasız yorum yapanların cezası katlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yorum kasanlar bıktırdılar ya bence 1 ay ceza verilmeli düzgünce konu acıyoruz yardım için gercekten bilgisi olanlar yorum yazsın diye ama herkes 50 yorum yapayım hileyi kulanıyım derdinde o arkadaşlarında anlıyorum bir an önce hileyi kulanmaya calışıyorlar ama yaptıkları hata. Arkadaşlar böyle boşa yorum yaparak onaylı üye olmanızı zorlaştırıyorsunuz. Ama düzgünce bilginiz olan konularda yorum yapıp mesajı öyle kasmayı deneyin lütfen ben bıktım cidden adminleri düşünemiyorum.

Bence direkt ilk uyarı 1 hafta ikinci uyarıda 1 ay banlanması lazım. Yine devam ediyorsa 3 ay. Bana katılacak birçok kişi cıkcaktır.

Amaçım bir kişiyi kötülemek değildir sadece fikrim bu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
birde şu var gerçekten o konuda bilgisi olanların mesajları artık geriye düşüyor ve bilgisi olmayan insanlar daha öncekilerin mesajlarını okuyup sanki bir bilgisi varmış gibi davranıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
uzun zamandır çoğu şeyi takip ediyorum yorum yazmak zorunda hissetmiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Usta bence çok haklı isyan tamam bende yorum kasıyorum ama mesajlarıam bakın çok iyi bilgiler ediniliyor burdan :))

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@emre1e adlı arkadaşın dediği gibi olabilir gayet iyi bir düşünce saatlik yorum sayısı

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Geçmiş konularımda çokça yaşadığım sıkıntı bencede cezalar caydırıcı olmalı.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar siz böyle bir durumla karşılaşıyorsanız rapor etmeniz yeterli zaten gereken işlemler yapılıp ceza veriliyor ki çoğu üye banlanıyor bu sebepten. Şahsen yorum atmayıp konuları teker teker gezip spam mesaj, alakasız mesaj varmı diye cirit attığım zamanlar vardı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
senle aynı fikirde değilim malesef

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
zaten modların ilgilendini düşünüyorum ama random 2 mesaj olan adam geliyor ilk yazanın yazdı mesajı yazıyor bunlar çok dönüyor ama formun çanlı kalması için yapılması için bişey yok bence 1 ay ban atıkdan sonra üye kalcakmı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oldu knk o zaman sende onlardan biri oluyorsun bende onlardan biri oluyorum herkes ban yesin direkt adminleri suçluyorsun bir de zaten kimse sana düzgün tam yardım edemez adminler bile edemiyor çoğu zaman sadece fikir verebilir millet burdan çoğu kişi kasıyor başka nasılsın kasılsın dediğin mantıkta olsaydı 100 yorum 1 yılda falan ulaşılırdı diye tahmin ediyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çok haklısın milletin haklarına giriyorlar katılıyorum ve destekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Saatlik yorum sınırlaması uygulamamız var zaten bunun bir nebze de olsa önüne geçmek için, onun dışında kullanıcıları direkt siteden uzaklaştırmak yerine caydırıcı cezalarla uyarıyoruz devamı halinde belirlediğimiz gün sayısı kadar yasaklanıyorlar. Aylık olarak yasaklanma söz konusu olamaz maalesef (forum kuralları ve ceza sistemine göre farklı bir kural ihlali yapılmadıysa) bu büyük bir yaptırım olacaktır. Spamın önüne geçmek için ekibim elinden gelenin fazlasını yapıyor buna emin olabilirsiniz. Yetişilemeyen yerde yardımcı olmak adına raporlama sistemini kullanarak katkıda bulunabilirsiniz. Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
ben de çok görüyorum adam konuda bi problemini belirtiyo karşılık olarak hemen hayır yapamazsın olmaz gibi kısa cevaplar var sinir bozucu.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Haklısın üye sayısı cok olunca hepsine yetisemiyolar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende katılıyorum caydırıcı cezalar verilirse böylelerin türemesi azalır

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Herkes soruyor bize bunca mesaj sayısına nasıl geldin diye
Ama emek vermeden yemekte olmuyor
Spam yada flood yapanları mod arkadaşlara raporlayın onlar zaten gerekeni yaparlar
Uyarı puanına göre cezalar belli dostlar uyarıya rağmen
üye hala daha spam atmaya devam ediyorsa gerekeni zaten yapılıyor dostlar
Bu zamana kadar efsane üyelerin yediği cezaları kimse yememiştir artık kuralları ezbere biliyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet usta bende bu konudan şikayetçiyim hatttasında yorum yazanlar o kadar saçma ve alakasız şeyler yazıyor ki anlamıyorum zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...