Konuyu açarken ki o uyarı alma paniği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle allahın selamını verelim selamın aleyküm arkadaşlar şimdi herkez benim gibimi bilmiyorum ama ben gerçekten bir konu açarken yanlış yere açacağım diye içim içimi yiyor buda heralde pek fazla forum bilgimin olmamasından kaynaklı olabilir fakat ben bunun için bir çözüm istiyorum yani ne bileyim bana yardımcı olabilecek bu işi daha basitleştirebilecek bir bilgi bir akıl fikir alış verişi istiyorum kısacası gerçekten dudağım uçukluyor emin olun ister inanın ister inanmayın ama gerçekten bir konu açmak için yarım saat katagoride gezdiğim oluyor beni aydınlatabilecek kardeşlerime abilerime ablalarıma sesleniyorum senelerdir forumda takılan abilerim ablalarım bi yardım eli uzatırlarsa çok memnun olurum lütfen bisma lütfen yorum yapıcaz diye yorum yapmayın emeğiniz hakkını verin kardeşlerim bilgi istiyorum başka bir ricam yok

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aleykum selam hayırlı geveler bu normal bi durum hangi konuyu açacağından emin olmalısın ne yazacağını falan bil sonra forum aç bunda fazla takma takılcak durum yok kendine iyi bak

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ucunda ölüm yok ya öğrenirsin zamanla...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İmzamda da mevcut zaten. Bana sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz, bilgim varsa bilgilendirir yoksa bilgiyi bulurum. Sormanız yeterlidir çekinmeyin. Forumdan özel konuşma başlatarak veya discord adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aslında kafa karıştıracak bir şey yok örneğin csgo hilesini yapamadın yardım lazım hile teknik destek bölümüne açacaksın diyelim elinde hile var csgo hack kategorisine paylaşacaksın csgo ile ilgili bir şey soracaksın diyelim csgo tartışma bölümüne açacaksın zamanla alışırsın.

• Like
Tepkiler: BOT
Üye
5 HİZMET YILI
Forums for groups of people in the vietnam region have been hidden .Can someone tell me what's going on

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
insan konu açarken veya yorum atarken 2 kere düşünüyor banada aynısıoluyor yanlız değilsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle hangi kategoride konu açacağınızı bilmiyorsanız yetkililere sorabilirsiniz. Sitemizde de çok fazla kategori yoktur. Biraz gezinmeyle doğru kategoriyi zaten bulabilirsin.

1612586815580.png

Örneğin teknik destek ile ilgili sorunlarını bu kategoride açarsın ki kategoriler de zaten alt alta. İhtiyacın olan tüm kategoriler burada. O yanlış kategoriye açılan konuyu 0 yorumlu adam da yapıyor, 500 yorumlu adam da yapıyor ben bunun artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Bir de her şeyi off topice açma alışkanlığı var. Adam kategoriyi bulamıyor gidip off topice açıyor. Biraz gezinse zaten doğru kategoriyi bulacak. Konunuzu doğru kategorisine açaraktan hem etkileşim almasını sağlarsınız, hem de uyarı almazsınız. Forum düzeni olması için bu kuralların olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...