Konuyu Kapatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamlar uzun süredir mh scriptlerini kullanıyorum daha önce ban yemiyordum ama son zamanlarda ardı ardına sürekli ban yemeye başladım çok sc olduğumu belli ederek te oynamıyorum hatta bazen hiç script açmıyorum ona rağmen 1 maç giriyorum diğer maçıma ban yemiş oluyorum. Sizde de böyle mi? Yoksa benlik bişey mi ve ekstradan config önerilerine açığım.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sistem doslyalarındaki kalıntılar yüzünden büyük olasılıkla silip tekrar yükle ya da format iyi olur

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
sistemini temizle. daha önce kurmuş olduğun bir script veya 3. parti yazılım yüzünden ban yiyor olabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Daha önce ard arda ban yiyen görmedim şahsen. Loglarını temizleyip dener misin tekrar ederse format bile atman gerekebilir. Ben ustalığa kadar ban yemiyorum çünkü senin şuan bilgisayarında farklı bir program tespit bile ediyor olabilir. Belli ederek oynamıyorum diyorsun ama ban yiyorum diyorsun.
Log temizliği çözüm olacaktır diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sistemini temizle format at bilgisayarı komple at yeniden kur işin şakası ama format iyi gider

Sıradan Vatandaş
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlarında dediği gibi büyük ihtimalle önceki hilelerin dosyaların artıklarından oluşan şeyler sistem tarafından algılanıyor olabilir. Silip tekrar yüklemek çözüm olabilir. Hwid ban gibi birşey yemiş olamazsın yoksa hiç giremezdin ama böyle devam ederse yiyedebilirsin. Pek bir bilgim yok ama dikkatli olmakta fayda var üstad :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var hocam logları temizledim ama yinede ban yiyorum açtığım hesap evade kapalı sadece 2 el dayandı xd

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
valorantdaki ban sistemi lole gelmiş diyorlar

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Flaglenmiş olabilirsin, Log dosyalarını temizle.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhabalar sisteminizi temizlemeyi deneyebilirsiniz. Yardımcı olabilmişsem ne mutlu.

valorantdaki ban sistemi lole gelmiş diyorlar
Şuan deneme aşamasında diye biliyorum güncel olarak gelmedi sanırım. Yanlışım olabiilir kusura bakmayın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Temiz bir format atmanı öneririm, kalıntılar yüzünden yiyor olabilirsin.

Minato
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Format atarsan önceden kayıtlı olan hile dosyaları temizlenecektir büyük ihtimal onlar algılanıyordur.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
shadowban diye bişey duymuştum aga scriptten 1 kere ban yiyince daha çok şüpheli duruma düşüyosun yanlış mı doğru mu bilemiyorum ama o tarz bişeyden olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sistem doslyalarındaki kalıntılar yüzünden ben enson formatladım öyle kurtuldum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam botted oynuyorsanız normal ben mesela normal kendim kastıgım hesapla oynuyorum hiç bir problem olmuyor ritoya gel bana ban at diyorum açık açık ama hala yemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...