teşekkür ederim imzanızı nerden aldığını öğrenebilirmiyim onungibi başka varmı
- The Shining (1980): Stanley Kubrick'in yönettiği bu klasik korku filmi, bir otelde yaşanan ürkütücü olayları konu alır.
- The Exorcist (1973): Bir kızın şeytan çıkarma sürecini anlatan bu ikonik film, gerilim dolu sahneleriyle unutulmaz bir deneyim sunar.
- Get Out (2017): Jordan Peele'in yazıp yönettiği bu psikolojik korku filmi, ırksal gerilimleri ve korkuları ustalıkla ele alır.
- A Quiet Place (2018): Sessizlik içinde hayatta kalmaya çalışan bir aileyi konu alan bu gerilim filmi, benzersiz bir korku deneyimi sunar.
- Hereditary (2018): Bir ailenin yaşadığı doğaüstü olayları konu alan bu psikolojik korku filmi, sarsıcı sahneleri ve karmaşık hikayesiyle dikkat çeker.
- The Babadook (2014): Bir çocuk kitabının korkunç bir varlığı hayatlarına dahil etmesini anlatan bu film, atmosferik gerilimiyle dikkat çeker.
- It Follows (2014): Bir lanetin genç bir kadını takip etmesini konu alan bu korku filmi, sürükleyici bir gerilim atmosferi sunar.
- The Conjuring (2013): Gerçek olaylara dayanan bu film, paranormal olayları araştıran Warren çiftinin hikayesini anlatır.
- Halloween (1978): John Carpenter'ın yönettiği bu klasik slasher filmi, Michael Myers'ın bir kasabada yaptığı katliamları konu alır.
- Psycho (1960): Alfred Hitchcock'un yönettiği bu klasik gerilim filmi, bir otelde yaşanan korkunç olayları anlatır.
tek ben de var bana ait yani ben yaptim.teşekkür ederim imzanızı nerden aldığını öğrenebilirmiyim onungibi başka varmı
Yok bee Bayaa kötü bence dabbeDabbe serisi Çok iyi dostum