Korku Filmi Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler Bana korkudan izleyemeyeceğim tarzdan cin falan hiç farketmez film önerirmisiniz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Korku Seansı,Paranormal Aktivite,Siccin'i en son filmi bunları tavsiye ederim bunlar seri halinde filmler ama bana göre hepsi senin söylediğin derecede korkunç filmler.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bana Yapılan Kahpelikler

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternetten sitelerden 2015-2019 yılları arasında çıkan filmleri izlemeni tavsiye ederim onların dışındakiler genellikle çok demode efektlere sahip ve aşırı korkutucu değil yani sadece jumpscare var diye korkarsın.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İnternetten sitelerden 2015-2019 yılları arasında çıkan filmleri izlemeni tavsiye ederim onların dışındakiler genellikle çok demode efektlere sahip ve aşırı korkutucu değil yani sadece jumpscare var diye korkarsın.
baktım onlarada yayınlananların çoğunu izledim izlemedikleriminde yorumlara bakıyorum çöp diyorlar şöyle korku seansı gibi izlediğime deymesini isterim boşa gitmesin yani
Post automatically merged:

Bana Yapılan Kahpelikler
sana bunu yapan hayat bize ne yapmaz

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hasan Karacadağın filmlerini izleyebilirsin sağlam filmleri vardır tavsiyemse magi

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Korku seansı 5 abi güzel dabbe 3 ve 4 hariç diğerleri çöp siccin 2 güzel hayvan mezarlığı daha dün izledim iyi elm sokağı nostalji yapmak istersen korkunç değil ama güzel magi iyi gibi üç harfliler beddua güzel daha çok bildiğim vardıda uyku sarhoslugundan aklıma gelmedi ama aklıma geldikçe yazarım

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Korku seansı 5 abi güzel dabbe 3 ve 4 hariç diğerleri çöp siccin 2 güzel hayvan mezarlığı daha dün izledim iyi elm sokağı nostalji yapmak istersen korkunç değil ama güzel magi iyi gibi üç harfliler beddua güzel daha çok bildiğim vardıda uyku sarhoslugundan aklıma gelmedi ama aklıma geldikçe yazarım
kanka korku seansı 2 çıktı diye biliyom 5 ne ara çıktı :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Biraz gerilim ama eskilerin efsanesi Nefesini Tut olabilir. Bunun dışında hoşuma gidip de izleyip, kaydettiğim önerilerim; Dehşetin Yüzü, Ziyaretçiler Gece Avı, I'll Take Your Dead, St.Agatha, The Veil, Korku Kayıtları, Felak, Otopsi, Ölüm Alfebesi. Kaydet fragmanlarına bakar eler izlersin. İyi forumlar

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Biraz gerilim ama eskilerin efsanesi Nefesini Tut olabilir. Bunun dışında hoşuma gidip de izleyip, kaydettiğim önerilerim; Dehşetin Yüzü, Ziyaretçiler Gece Avı, I'll Take Your Dead, St.Agatha, The Veil, Korku Kayıtları, Felak, Otopsi, Ölüm Alfebesi. Kaydet fragmanlarına bakar eler izlersin. İyi forumlar
bakıcam bunlarada eyvallah
Probornal activity yazacağıma korku seansı yazmışım knk pardon yalnız korku seansı 3 çıksa cemal olmaz uyku sarhoştum ya o yuzden
cemal olmaz ne knk git uyu yarın yaz bana :D sjsjs

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Knk sağlam kafayla geldim yazıyorum dün akşam şeytanın oğlu nu izledim ilk başta imdb den bir az korktum zamanın boşa gider diye ama imdb den kat ve kat daha üstün bir korku filmi korku seansı 1 ve 2 efsane siccin 2 dabbe 3 ve 4 13.cuma ve elm street nostalji için izleyebilirsin ben chucky sevmedim anabell var en sevdiğim korku filmi efsane 3 harfliler beddua pararnormal activity güzel korku filmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...