one ya izledim korku dedimçakinin laneti
o derece olsun işte tamam bakim biİzleyemeyeceğin filmi neden önerelim
(hayvan mezarlığı izleyebilirsin güzel film)
hepsini izledimKorku Seansı,Paranormal Aktivite,Siccin'i en son filmi bunları tavsiye ederim bunlar seri halinde filmler ama bana göre hepsi senin söylediğin derecede korkunç filmler.
aga bee site çok efkarlı bu aralarBana Yapılan Kahpelikler
İnternetten sitelerden 2015-2019 yılları arasında çıkan filmleri izlemeni tavsiye ederim onların dışındakiler genellikle çok demode efektlere sahip ve aşırı korkutucu değil yani sadece jumpscare var diye korkarsın.hepsini izledim
baktım onlarada yayınlananların çoğunu izledim izlemedikleriminde yorumlara bakıyorum çöp diyorlar şöyle korku seansı gibi izlediğime deymesini isterim boşa gitmesin yaniİnternetten sitelerden 2015-2019 yılları arasında çıkan filmleri izlemeni tavsiye ederim onların dışındakiler genellikle çok demode efektlere sahip ve aşırı korkutucu değil yani sadece jumpscare var diye korkarsın.
sana bunu yapan hayat bize ne yapmazBana Yapılan Kahpelikler
Yakıyorum reis hemen.Bana Yapılan Kahpelikler
Ben daha dün gece izledim daha çok gerilim tarzı ama efsane güzelİzleyemeyeceğin filmi neden önerelim
(hayvan mezarlığı izleyebilirsin güzel film)
Sigara içenler bugünde bu güzel insan için yakın lütfenBana Yapılan Kahpelikler
kanka korku seansı 2 çıktı diye biliyom 5 ne ara çıktıKorku seansı 5 abi güzel dabbe 3 ve 4 hariç diğerleri çöp siccin 2 güzel hayvan mezarlığı daha dün izledim iyi elm sokağı nostalji yapmak istersen korkunç değil ama güzel magi iyi gibi üç harfliler beddua güzel daha çok bildiğim vardıda uyku sarhoslugundan aklıma gelmedi ama aklıma geldikçe yazarım
Probornal activity yazacağıma korku seansı yazmışım knk pardon yalnız korku seansı 3 çıksa cemal olmaz uyku sarhoştum ya o yuzdenkanka korku seansı 2 çıktı diye biliyom 5 ne ara çıktı![]()
bakıcam bunlarada eyvallahBiraz gerilim ama eskilerin efsanesi Nefesini Tut olabilir. Bunun dışında hoşuma gidip de izleyip, kaydettiğim önerilerim; Dehşetin Yüzü, Ziyaretçiler Gece Avı, I'll Take Your Dead, St.Agatha, The Veil, Korku Kayıtları, Felak, Otopsi, Ölüm Alfebesi. Kaydet fragmanlarına bakar eler izlersin. İyi forumlar
cemal olmaz ne knk git uyu yarın yaz banaProbornal activity yazacağıma korku seansı yazmışım knk pardon yalnız korku seansı 3 çıksa cemal olmaz uyku sarhoştum ya o yuzden