korku hikayesi anlatabilcek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
gece gece carpılma knk anlatarızı sıkıntı yokda :D seinin icin sorun olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
youtubede cin otağı diye bir yer var orada dinle

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Onu odamın duvar dibinde otururken görebiliyordum. Kan ter içerisinde uyanıyor ve tam kabusmuş diyerek rahatlayacakken, aynı yerden bana bakıyordu. Gözlerimi kapayıp dilim döndüğünce dua ettiğimdeyse, nihayet yok oluyordu. bu kısa olan uzun istersen buradayım :)

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hayat korkunun bittiği yerde başlar Kısa ve oz dostum :)

MisterMourão
Üye
6 HİZMET YILI
gece kabuslara dikkat et dostum, dikkatli ol ve unutma korkma

~Ralas
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yarın korku hikâyesi konusu açarım, siz de okursunuz.
İnşallah tabii

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim ve ben küçükken, ailemizle sevimli bir çiftlik evine taşınmıştık. Babamın işi gereği, 7-8 ay boyunca orada kalacaktık. Ama bu bizim için hiç sorun değildi çünkü hem ben hem de kardeşim o evde oynamayı çok seviyorduk.

Dışarıda yemyeşil kocaman bir alan vardı. Ayrıca ev de bir sürü eski eşyayla, zaman geçirecek onlarca ıvır zıvırla doluydu. Tüm bunların yanı sıra, evin en sevdiğimiz tarafı oradaki kibar hayaletti. Kardeşimle ben, kibarlığı ve şefkati nedeniyle ona Anne ismini vermiştik.

Anne bizi fazlasıyla düşünüyor olmalıydı çünkü sabah uyandığımızda komodinlerimizin üzerinde hep birer bardak süt oluyordu. Ayrıca biz oyun oynarken ya da televizyon izlerken, salondaki eski sandalyeye oturup bizi seyrediyor, hatta bazen sandalyeyi odanın ortasına kadar getiriyordu.

Anne her anımızda yanımızda oluyor, bizi koruyup kolluyordu. Ya da biz öyle sanıyorduk. Aradan yıllar geçtikten sonra, eski bir gazetede tesadüfen bizim kaldığımız çiftlik evinin fotoğrafını gördüm ve haberi okumaya başladım.

Anne dediğimiz kadının fotoğrafının altında yazanlar, onun dul bir kadın olduğunu, 2 çocuğunu sütün içine zehir koyarak öldürdüğünü ve sonrasında da salonun ortasında kendini asarak intihar ettiğini gösteriyordu.

Ve fotoğrafa bakılırsa; kadının kendini öldürmek için üstüne çıktığı sandalye, biz oyun oynarken onun oturup bizi izlediği sandalyeydi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
“Daha gençken Margie isimli bir kadına gazete teslimatı yapıyordum. Çok yaşlıydı ve ben de gazeteyi alıp onun için içeri bırakıyordum ve onu kontrol ediyordum. Bir gün içeri girdim ve yatakta uyuyordu, ben de içeri girip gazeteyi masaya koydum ve evden çıktım. Ertesi gün, Margie yine uyuyordu ve gazete hala açılmamıştı. Bir sonraki gün Margie uyanıktı ve çok mutlu olduğunu söyleyerek bana sarıldı. Ancak onu takip eden sonraki günde evin önünde arabalar vardı. Görünüşe göre Margie, 3-4 gün önce yatağında ölmüştü. Nasıl olduysa ben onunla konuştum ve o aslında ölüyken bana sarıldı!”

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir gün bir adam varmış kuyuya düşmüş sonra cinlerle...

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
özelden yaz en kralını anlatcam kanka :d

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
wattpad de her ne kadar gerçek olmadığna inansamda var bir sürü hikaye sarabiliyor bazıları bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...