Korona hakkında düşünceleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorsunuz korona yüzünden evlere hapsolduk kimimiz korona bitsin okullar açılsın normal yaşantımıza dönelim diyor bazılarıda korona bitmesin ömür boyu evde yatıp bilgisayar başında oyun oynamayı tercih ederim diyor siz hangi kısımdasınız Hadi yorumlarda tartışalım​

Üye
7 HİZMET YILI
Sadece şuan tek hayatındaki görevi okul olanlar tabiki yatmayı tercih ediyor ama yaş ilerleyip sorumluluklar artınca coronanin ne kadar insan hayatını zora soktuğunu anlıyor insan iş sosyalleşmek vs. Umarım yakın zamanda son bulur.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Umarım en kısa zaman içinde biter. Ben de o yatarım grubundayım galiba

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
korona virüsü resmen dünyayı yıktı benim fikrim bu yönde inşallah en kısa sürede sona erer.

Üye
9 HİZMET YILI
okulu özledim saka maka ya ev hayatı fazla sarmıyor sarıyorda bunalıyor insan ya

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Yatarım oyun oynarım zaten hayatımda pek bişi degişmez derdim.Şuan tam aksini söylüyor bir an önce bitmesini istiyorum ki dışarı cıkma hayatın ıcıne karışmak gibi bir zorunluluk duyayım.Çok sıkıldım ayrıca

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bi tarafım son bulsun diyor, diğer tarafım bıraksınlar böyle kalsın diyor. Evde oturup çocukla vakit geçirmek güzel ama bir süre sonrada sıkılıyor insan evde dışarı çıkıp gezmek istiyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1. Dünya ülkelerinde salgın bitmediği sürece bizde de biteceğini sanmıyorum. Öncelik aşılar ya da tedaviler büyük ülkelerde kullanıldıktan sonra bize gelir diye düşünüyorum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Evde Kalıyoruzda Sorumluklar Gene Artıyor Tüm Gün Yatıp Oyun Oynuyarmıyorsun Şahsen Benim İçin Öyle Gene Derse Giriyoruz Ders Çalışıyoruz Okullar Tatil Olsa Hiç Bir Şey Yapmasak Eyw Mis Gibi

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Korona bitsin ki işler açılsın zenginler için problem yok ama evine ekmek götürenler için korona bitsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Biran önce bitip normal hayatımıza dönme kısmındayım ailemden 4 kişi vefat etti çok sıkıntılı dönem biran önce bitsin

Üye
5 HİZMET YILI
korona az bir bölüme iyi ama bana göre iyi korona kapan çok olmadıkça çoğu iyileşiyor okulu sevmediğim için olabilir ama olayın içine herkesi eklersen çok kötü bi durum düşüncem bukadar yanlış bişey söylediysem kusura bakmayın

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İnşallah bian önce biterde herşey yoluna girer ben artık skıldım evde bilgisayardan oynayacak oyun bulamıyorum yapcak bişi bulamıyorum bu illet biter kurtuluruzda inşallah nomral hayatımıza dönerim bıktım artık herşeyden çünkü

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Büyüdükten sonra 20 yıl sorna bilgisayar başında oturup oyun oynarsın ailen vefat ettikten sonra oyun seni düşünüp diyicek ah be userim oyun oynasın ben ona bakarım evini doldururum kirasını öderim yemeğini yediririm :D

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Evde yatıp bilgisayar başında oturmayı tercih ediyorum fakat artık sıktı. Bitmeli virüs...

Üye
9 HİZMET YILI
Evde Kalıyoruzda Sorumluklar Gene Artıyor Tüm Gün Yatıp Oyun Oynuyarmıyorsun Şahsen Benim İçin Öyle Gene Derse Giriyoruz Ders Çalışıyoruz Okullar Tatil Olsa Hiç Bir Şey Yapmasak Eyw Mis Gibi
okulda daha rahattık ya evde ders çalışmak bunaltmıyor ama zorluyor insanı uyanınca direk kalkıpbaşına oturamıyorsun

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu benim kendi düşüncemdir bence koronavirüs bana etki etmiyor (taşıyıcı olabilirim) ben kaideye almıyorum virüslü arkadaşlarla okey atmışlığım birrçok kez ziyaret etmişliğim var 1 kere test oldum negatif çıktım

virüs için verilen ilaçlar insanları daha kötü yapıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valla okul sınavları için korona ilaç gibi geldi okul uzuyordu ama fazlası da nesil için iyi değil herkes kopyayla hile hurdayla hiç bi şey öğrenmeden ders geçiyor bence 1 sene filan daha böyle kalsın sonra bitsin tabi bizim arzumuza kaldıysa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...