Korona olunca ilk belirtiler nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu zamana kadar hiç korona olmadım aşılarımı felan yaptırdım , dün annemin ve babamın pozitif olduğu haberi geldi aynı evin içindeyiz ama bende ve kardeşimde birşey yok fazla temas etmemeye çalışıyorum bide malum hastalar yemeklerini felan ben yapıyorum ama korona da olmak istemiyorum , şuanlık turp gibiyim maşallah bu korona olan arkadaşlar ilk belirtiler ne diye başlıyor bende olursam bileyim :(

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Halsizlik baş ağrısı, genelde 2 3 günden sonra çok ağır da geçirebilirsin çok normal de aşı olmuşsun zaten grip gibi geçer bağışıklığın olduğundan dolayı

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Halsizlik baş ağrısı, genelde 2 3 günden sonra çok ağır da geçirebilirsin çok normal de aşı olmuşsun zaten grip gibi geçer bağışıklığın olduğundan dolayı
hiçbiri yok kanka şuan yarın veya ondan sonraki gün tamamen belli olur mu yani

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
tat koku kaybı baş gösterir ama endişelenme çok bişey olmuyo

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yani olabilir de olmayadabilir aşı olmuşsun,evde maskeyle dolaş illa onlar corona diye sende olacaksın diye bir şey yok
eyvallah kanka valla içimi ferahlattın uzun süredir sigara içiyorum ağır yan etki bırakır diye korkuyordum

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Boğazda kaşınma hissi ve halsizlik ile başladı bende. Test yaptırdıktan sonra pozitif olduğumu öğrendim. İlerleyen günlerde (2-3 gün sonra) şiddetli baş ağrısı eklendi ve boğazdaki kaşıntı, yanmalı bir batma hissine dönüştü. Bir kaç gün ( 3-4 gün ) geçtikten sonra da tat ve koku kaybı oldu. Bu saydığım tüm belirtiler 3 hafta içerisinde azalarak yok oldu. 14 gün boyunca (eskiden öyleydi) karantinada olduğum için yiyip, içip yatıyordum. Dinlenmek ve beslenmek çok önemli. Bir de evin içerisinde çift maske kullanmanı ve ortak alanları belirli periyotlarla çamaşır suyu ile dezenfekte etmeni öneririm. Allah şifa versin...

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Boğazda kaşınma hissi ve halsizlik ile başladı bende. Test yaptırdıktan sonra pozitif olduğumu öğrendim. İlerleyen günlerde (2-3 gün sonra) şiddetli baş ağrısı eklendi ve boğazdaki kaşıntı, yanmalı bir batma hissine dönüştü. Bir kaç gün ( 3-4 gün ) geçtikten sonra da tat ve koku kaybı oldu. Bu saydığım tüm belirtiler 3 hafta içerisinde azalarak yok oldu. 14 gün boyunca (eskiden öyleydi) karantinada olduğum için yiyip, içip yatıyordum. Dinlenmek ve beslenmek çok önemli. Bir de evin içerisinde çift maske kullanmanı ve ortak alanları belirli periyotlarla çamaşır suyu ile dezenfekte etmeni öneririm. Allah şifa versin...
burun akıntısı varmıydı başlarda kuzen ?

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
İlk gün halsizlik ve hafif baş ağrısıyla başladı gün ilerledikçe boğaz ağrısı ve ateşe dönmüştü ben de. Bazılarında bu belirtiler olmamakla birlikte hiç hasta olmamış gibi yaşamlarına devam ediyorlar hafif atlatıyorlar hastalığı yani. Eldiven ve maskeni takmayı unutma eldiveni takmıyorsan da ellerini biyerlere tuttuktan sonra burnuna gözüne falan sürme yıka direkt. Geçmiş olsun.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlk gün halsizlik ve hafif baş ağrısıyla başladı gün ilerledikçe boğaz ağrısı ve ateşe dönmüştü ben de. Bazılarında bu belirtiler olmamakla birlikte hiç hasta olmamış gibi yaşamlarına devam ediyorlar hafif atlatıyorlar hastalığı yani. Eldiven ve maskeni takmayı unutma eldiveni takmıyorsan da ellerini biyerlere tuttuktan sonra burnuna gözüne falan sürme yıka direkt. Geçmiş olsun.
teşekkürler nora reisim dikkat edicem

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba korona geçirdim ve bu sürede babam vefat etti virusten dolayı
Yakalandigilizda 4 5 gun içerisinde hiç birzey yoktu 5 günlük sürenin sonunda sürekli böyle bir terleme öksürük vs başladı6 veya 7 gun koku kaybı tar kaybı oldu ve inan 6 ay oldu bu kayıplar henüz geçmedi aksine kötü koku durumu geldi

Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Boğaz ağrıyor ve grip oluyorsun, (HASTA)

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende ateş olmadı ama müthiş bir eklem ağrısı halsizlik oldu. Kişiden kişiye çok değişiyor. Bazıları hiç etkilenmiyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Boğazda giciklanma tarzı şeyler oluyor kemik ağrısı vs

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kişiye göre değişir o
ben korona olduğumda belim ağrıyodu sadece
babamda grip gibi geçirdi

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tat, koku alamama, halsizlik, baş ağrısı ile başladı bende ( herkeste ayrı başlangıç var bazıları hissetmiyor bile)

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bizim işyerindeki abla olmuştu eklem ağrısı ve öksürük olmuş en başlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...