hiçbiri yok kanka şuan yarın veya ondan sonraki gün tamamen belli olur mu yaniHalsizlik baş ağrısı, genelde 2 3 günden sonra çok ağır da geçirebilirsin çok normal de aşı olmuşsun zaten grip gibi geçer bağışıklığın olduğundan dolayı
yani olabilir de olmayadabilir aşı olmuşsun,evde maskeyle dolaş illa onlar corona diye sende olacaksın diye bir şey yokhiçbiri yok kanka şuan yarın veya ondan sonraki gün tamamen belli olur mu yani
eyvallah kanka valla içimi ferahlattın uzun süredir sigara içiyorum ağır yan etki bırakır diye korkuyordumyani olabilir de olmayadabilir aşı olmuşsun,evde maskeyle dolaş illa onlar corona diye sende olacaksın diye bir şey yok
burun akıntısı varmıydı başlarda kuzen ?Boğazda kaşınma hissi ve halsizlik ile başladı bende. Test yaptırdıktan sonra pozitif olduğumu öğrendim. İlerleyen günlerde (2-3 gün sonra) şiddetli baş ağrısı eklendi ve boğazdaki kaşıntı, yanmalı bir batma hissine dönüştü. Bir kaç gün ( 3-4 gün ) geçtikten sonra da tat ve koku kaybı oldu. Bu saydığım tüm belirtiler 3 hafta içerisinde azalarak yok oldu. 14 gün boyunca (eskiden öyleydi) karantinada olduğum için yiyip, içip yatıyordum. Dinlenmek ve beslenmek çok önemli. Bir de evin içerisinde çift maske kullanmanı ve ortak alanları belirli periyotlarla çamaşır suyu ile dezenfekte etmeni öneririm. Allah şifa versin...
Yoktu, şiddetlendiği dönemde ara sıra tıkanıyordu. Herkeste farklı seyredebilir. Temkinli olmak gerek.burun akıntısı varmıydı başlarda kuzen ?
teşekkürler nora reisim dikkat edicemİlk gün halsizlik ve hafif baş ağrısıyla başladı gün ilerledikçe boğaz ağrısı ve ateşe dönmüştü ben de. Bazılarında bu belirtiler olmamakla birlikte hiç hasta olmamış gibi yaşamlarına devam ediyorlar hafif atlatıyorlar hastalığı yani. Eldiven ve maskeni takmayı unutma eldiveni takmıyorsan da ellerini biyerlere tuttuktan sonra burnuna gözüne falan sürme yıka direkt. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?