Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum dogru konuşmak gerekırse nacizane fikrim bitirdik diycekler fakat bitmiycek fazla daha fazla evrelerle karşımıza cıkıcak umarım ki biter ama sanmıyorum önümüzdeki beş sene içerisinde ismi değişerek karşımıza çıkıcanı tahmın edıyorum iyi formlar.
Corona hiç bir zaman bitmeyecek ilerleyen süreçte aynı grip gibi gelecek karşımıza ilaçlar vb. bulunacak normal bir hastalık gibi gelecek ilerleyen düzeyde. Bence bu ilaç 18 ay gibi bir sürede bulunacak ve tekrar normal hayata dönmek 3 ay bulacak
bitmeyecek dostum oyle bırsey yok. grıp bıtıyormu bıtmıyor ınsanlar bagısıklılık kazanıyoolar buda aynı ole olacak turkıyenın yarısı bence bu covıd ı gecırdı zaten benım kanımca cunku kısın cok agır grıp oldum hıcbır ılac fayda etmemıstı rapor aldım 30 yıllık haytaımda ılk defa takdır sıze kalmıs. bu arada corona zaten yılllarrdır var. bu covıd 19 onun sadece bır modlelemesı unutmayın
dostum şahsi bir tahminim yok fakat sözcüde bir yazı okumuştum. Almanlar bundan 8 yıl öncesinde bir rapor sunmuşlar alman meclisine bununla ilgili, raporun orjinali sözcüde vardı biraz araştır bulursun. Haberin başlığında
"Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Alman Meclisi'ne tam 8 yıl önce sunulan Robert Koch Enstitüsü ve çok sayıda bilim kurulunun hazırladığı rapora ulaştı. Raporda "Mutasyona uğramış, yeni SARS-CoronaVirüs, Güneydoğu Asya’daki bir hayvan pazarından çıkacak. Tüm dünyayı saracak. Ülke olarak hazırlıklı olmalıyız. Üç yıl sürecek. İki kez mutasyona uğrayacak. Aşısı üç yılda ancak bulunacak. Bir kez hastalanan, iyileşmiş olsa bile mutasyona uğramış yeni virüsten yine etkilenebilecek" ifadeleri yer aldı."