korona sizce ne zaman biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Dostum dogru konuşmak gerekırse nacizane fikrim bitirdik diycekler fakat bitmiycek fazla daha fazla evrelerle karşımıza cıkıcak umarım ki biter ama sanmıyorum önümüzdeki beş sene içerisinde ismi değişerek karşımıza çıkıcanı tahmın edıyorum iyi formlar.

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
1.5 sene diyorlar tam anlamıyla bitsede insanlarda korku devam edecek en kötüsüde bu izi kalacak yani :/

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
I think it will spread untill we find a veccsine

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
zaten aşı gelecek yıl yazda testler başlayacakmış

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Net tedavisi bulunana kadar sürer bu da yaklasık dünya nufusunun %5i %10u falan hakkın rahmetine kavusunca olur tahminimce :D

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aşısı bulunmadıkça sürer. Bulundu diyelim yine de en erken Ağustos ayına kadar devam eder diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
haziran gibi olabilir

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Corona hiç bir zaman bitmeyecek ilerleyen süreçte aynı grip gibi gelecek karşımıza ilaçlar vb. bulunacak normal bir hastalık gibi gelecek ilerleyen düzeyde. Bence bu ilaç 18 ay gibi bir sürede bulunacak ve tekrar normal hayata dönmek 3 ay bulacak

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
bitmeyecek dostum oyle bırsey yok. grıp bıtıyormu bıtmıyor ınsanlar bagısıklılık kazanıyoolar buda aynı ole olacak turkıyenın yarısı bence bu covıd ı gecırdı zaten benım kanımca cunku kısın cok agır grıp oldum hıcbır ılac fayda etmemıstı rapor aldım 30 yıllık haytaımda ılk defa takdır sıze kalmıs. bu arada corona zaten yılllarrdır var. bu covıd 19 onun sadece bır modlelemesı unutmayın

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mayıs sonu haziran başı gibi ülkemizde kontrol altına alınır gibi

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tedbirler devam ederse 3 ay gibi bir süre sonra biter diye düşünüyorum hayırlısı görüp bakacağız

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
en az 3 ayı var en fazla yıl sonu bter

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Tahminimce bir süre daha bu durumdan insanlık nasibini alacak şimdilik tek söylenecek şey
#evdekal
#hayatevesıgar

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Temmuzun başı ya da ortalarına doğru tamamiyle biter diye düşünüyorum. Kuluçka dönemi şuan, sönme dediğimiz tarih te en fazla temmuz ayı olur bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum şahsi bir tahminim yok fakat sözcüde bir yazı okumuştum. Almanlar bundan 8 yıl öncesinde bir rapor sunmuşlar alman meclisine bununla ilgili, raporun orjinali sözcüde vardı biraz araştır bulursun. Haberin başlığında

"Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Alman Meclisi'ne tam 8 yıl önce sunulan Robert Koch Enstitüsü ve çok sayıda bilim kurulunun hazırladığı rapora ulaştı. Raporda "Mutasyona uğramış, yeni SARS-CoronaVirüs, Güneydoğu Asya’daki bir hayvan pazarından çıkacak. Tüm dünyayı saracak. Ülke olarak hazırlıklı olmalıyız. Üç yıl sürecek. İki kez mutasyona uğrayacak. Aşısı üç yılda ancak bulunacak. Bir kez hastalanan, iyileşmiş olsa bile mutasyona uğramış yeni virüsten yine etkilenebilecek" ifadeleri yer aldı."

yazıyor, var gerisini sen düşün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...