Üye
Mevlana
ülke ciddi sorunlar içerisin de sokaklar da ki insanların rezillikleri olsun uyulması gereken kurallara uyulmaması olsun baya içler acısı.Bu korona sayesinde insanların neler yapabileceğini gördüm konyada taşıyorum sokağa çıkma yasağı geldiğinde gece fırınlarda birbirlerinin yüzüne tüküren kavga eden rezil insanlar gördüm böylemiydik biz ya
Ama işte bunu idrak edemiyorlarBöyle kaos durumlarında kontrol edecek tek kurum TSK asker sokağa cıkarsa bu durum düzelir 1 ay sokağa cıkma yasağı + vurma yetkisi gelirse ülkede korona salgını diye bir şey kalmaz günde 4 bin artan virüs gittikçe azalır yoksa bu günlük 10 bine kadar yolu var
onuda geçtim polisin yüzüne tüküren sahte umrecilere ne demeli peki ?Bu korona sayesinde insanların neler yapabileceğini gördüm konyada taşıyorum sokağa çıkma yasağı geldiğinde gece fırınlarda birbirlerinin yüzüne tüküren kavga eden rezil insanlar gördüm böylemiydik biz ya
belki de uslanmamıız istiyolardırcidden belki de tanrının bize verdiği en güzel nimet korona olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?