Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dışarısı halen daha kalabalık. Neyseki ilçeye giriş, çıkışlar polis kontrolü altında bu bir nebze sorumsuzluğun önüne geçti bu uygulama öncesi pikniğe gidiyoruz diye çıkan tanıdıklarım bile var insanlar sıkıldı herkes gibi bizde sıkıldık fakat yapacak birşey yok kalıyoruz evde ya maaş çekmek için yada erzak alışverişleri için çıkıyoruz fakat beni evde kalmak değil sürekli yapılan haberlerle zedelenen psikolojim sıkıyor nasıl diyeyim sizi üstümde bir cumhurbaşkanının ağırlığı kadar ağırlık var mutsuzluk ve paso huzursuzluk hissediyorum şu olay bir ivedilikle çözüme kavuşup son bulaydıda bizde normal seyrimize devam edeydik.
Bağışıklık sistemi güçlü olmayan herkes yakalanabilir, yaşla doğru orantılı olmasının sebebi; yaşlıların bağışıklık sistemi zayıf olduğu için. Tavsiyem hazır olmayan yoğurt suyu içmeniz
ne kadar doğru bilmiyorum ama haber sitesinde gördüm çorluda 18 yaşında bir kız virüs nedeni ile vefat etmiş.Genci yaşlısı yok tedbirini al gerekmedikçe evden çıkma bu dönemde sen kendine bakıcaksın başkası değil .
60 üstüne tehlikeli olsa ne olur? İnsandan insana bulaştıkça mutasyon gecirirse bırakın yaşı tüm canlıları bile öldürebilir. Anlatamıyoruz bunları insanımıza