Korsan Dizisi Önerimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Black Sails. Pek duyulan ve popüler bir dizi değil, korsan diye hemen karayip korsan havada uçuşan hollywood aksiyonu beklemeyin. Daha çok karakter gelişimlerine önem veren diyalog, taktik ve entrika üzerine kurulu bir dizi. Baş roldeki adamın neyi neden yaptığını anlayınca dizi daha da sarmıştı beni hala replikleri kafamda canlanır. Motivasyon ve hırsın bir insanı ve etrafındakileri nerelere sürükleyebileceğini anlatan bir dizi daha çok ama tabi korsanlığın altın çağı denilen dönemde geçiyor. Zaten bu dönemi biraz biliyorsanız olayın karayip korsanları filmi saçmalıklarıyla alakası olmadığını bilirsiniz. 5 sezonluk bir diziydi yanlış hatırlamıyorsam bu tarz izlemeyi sevenlere tavsiyemdir !

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
The Pirate Movie adında bir film izlemiştim, ona da bir göz atabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
korsan filmleri izledim harika ama piyasadan kalkıyor gibi :D

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
öyle bir anlatmışsın ki merak etmemek elde değil izlemeliyim hemen

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yeni bir film önerisi olan var mı ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Black Sails. Pek duyulan ve popüler bir dizi değil, korsan diye hemen karayip korsan havada uçuşan hollywood aksiyonu beklemeyin. Daha çok karakter gelişimlerine önem veren diyalog, taktik ve entrika üzerine kurulu bir dizi. Baş roldeki adamın neyi neden yaptığını anlayınca dizi daha da sarmıştı beni hala replikleri kafamda canlanır. Motivasyon ve hırsın bir insanı ve etrafındakileri nerelere sürükleyebileceğini anlatan bir dizi daha çok ama tabi korsanlığın altın çağı denilen dönemde geçiyor. Zaten bu dönemi biraz biliyorsanız olayın karayip korsanları filmi saçmalıklarıyla alakası olmadığını bilirsiniz. 5 sezonluk bir diziydi yanlış hatırlamıyorsam bu tarz izlemeyi sevenlere tavsiyemdir !
Kaptan Sabertooth
buda iyi bir korsan filmi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk 2 sezonu sarıyor ama sonrasında çok sıkıyor ama izlenebilir güzel bir dizi

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Black Sails'i aile ortamında izlememenizi tavsiye ederim, neredeyse her bölümünde müstehcen sahneleri mevcut, onun dışında konu akışı olarak gayet iyi, önerin için tebrikler.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Nedense hiç izlemem ama merak ettim bir bakıcam :D

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok güzel film izlemenizi tavsiye ederim ben anlatımdan merak ettim gerçekten on numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...