| Kategori | : | TV |
| İngilizce | : | The Troubled Life of Miss Kotoura |
| Diğer Adları | : | Kotoura-san |
| Japonca | : | 琴浦さん |
| Anime Türü | : |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
|
| Bölüm Sayısı | : | 12 / 12 |
| Başlama Tarihi | : | 11 Ocak
Giriş Yap
, Cuma |
| Bitiş Tarihi | : | 29 Mart
Giriş Yap
, Cuma |
| Yaş Sınırı | : | PG-13 - 13 Yaş üstü |
| Yapımcı | : |
Giriş Yap
,
Giriş Yap
,
Giriş Yap
,
Giriş Yap
|
| Stüdyo | : |
Giriş Yap
|
| Bölüm Süresi | : | 23 dakika |
| Özet; |
| Haruka 15 yaşındaki istem dışı insanların zihinlerini okuyan bir genç kızdır. Ve bu yüzden ne arkadaşlarıyla iyi geçinebilmiş, ne de yeni arkadaşlar edinebilmiştir. Hatta, ailesiyle ayrı düşmek zorunda kalmıştır. Bir gün, yeni bir okula transfer olur ve orada da hoş karşılanmaz. Buna rağmen, bazıları isteksizde olsa arkadaş olmaya çalışır lakin Haruka zihinlerini okuduğundan cevaplarını verip uzaklaştırır. Tabi, Manabe Yoshihisa hariç. Onun zihni allak bullak, acayip bir gençtir. Manabe Yoshihisa'da Haruka'nın durumunu görmekten bıkar ve bir şekilde yardımcı olmak ister. Aralarındaki arkadaşlıkta belli olaylardan sonra bir şekilde başlar. |
Anime Kapak Fotoğrafı=
Yorumum=
Pek romantizm yok, sırf komedisi için izlenecek bi seri değil, çok boş zamanınız varsa bakın tabii. Esas konu 4-5 bölüm sonunda bitiyor. Düşünceleri okuma üzerinden ecchi yapmaya çalışmışlar ama ecchisi bana çok yapmacık geldi. Mangaka-san sevenler ecchisini GTO sevenler de konunun işlenişini ve karakterleri sevecektir diye düşünüyorum.
Hikayeye gelirsek Haruka adındaki arkadaşımız insanların düşüncelerini okuma gücüne sahip. Ama görseniz sanki dünyayı yok oluşa sürükleyen Casshern mübarek. Anasını sattığımın dünyasında kim zarar görse "benim bu düşünceleri okuma gücüm yüzünden oldu, keşke yaşamasam" şekillerine giriyor.
İzleyecekseniz Önermiyorum.