Koufuku Graffiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
MV5BNjUyMTZhYTMtNTZmZC00Yzk0LThlZWMtNDY1NjU4NGM3OGQ4XkEyXkFqcGdeQXVyNjM2NDIwMzQ@._V1_.jpg

Koufuku Graffiti, Shaft stüdyosu tarafından üretilen bir anime serisidir. Hikaye, gurme yemekleri seven bir lise öğrencisi olan Ryou Machiko'nun hayatını konu alır.

Ryou, yalnız yaşayan bir öğrencidir ve yemek yapmaktan çok hoşlanır. Babasının ölümünden sonra onun tariflerini kullanarak yemek yapmaya devam eder ve yemekleriyle içini ısıtır.

Bir gün, Ryou'nun kuzeni Kirin Morino, onun yanına taşınır ve onunla birlikte yemek yemeye başlar. Kirin, Ryou'nun yemeklerini çok beğenir ve ikisi de yemeklerin tadını paylaşarak mutlu olurlar.

Seride, Ryou ve Kirin, birlikte yemek yaparlar ve yedikleri yemeklerin tadını birlikte paylaşırlar. Aynı zamanda, Ryou'nun ailesi ve arkadaşları da hikayenin önemli karakterleri arasındadır.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İzlemeye başladım bile Pudding konusu dikkatimi çekti ve ilk 10 dk da güzel gidior konu için saol dostum.
1680099674078.png

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
liste yapıyorum şuan bütün animeleri senden alıyom yemek severim dur bakim fırsatım olursa izlerim

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yemek animelerini seviyorum 1-2 bölüm şans vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...