Köyümüze İnternet kutusu konuldu ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gençler merhaba, daha önce bir kaç kez konu açmıştım internet alt yapısı yok diye.. Mayıs ayından itibaren sürekli ilgili davranarak muhtarla ile işbirliği halinde köyümüze hipernet (fibervdsl - 100 mbps) Kutusunu koymayı başardık ancak bu kutu yaklaşık 25 gün önce konuldu hala iletişim halinde olmamıza rağmen, sürekli arıyoruz müdürlüğe gidiyoruz, kablo çektik çekicez diyorlar ancak sorguda hiçbir şey çıkmıyor ve kimse bir çalışma başlatmadı, sadece 2-3 kere gelip kabloyu yer altından mı yer üstünden mi çekecklerini tartışıp gidiyorlar, bunu hızlandırmanın bir yolu vyahut bir çözümü var mıdır daha önce başına gelen var mı ?

NOT: 10 YILDIR ALT YAPI YOK
NOT2: DİLEKÇE VB. DEMEYİNİZ ZATEN 10 YILDIR BİZ YETERİNCE DİLEKÇE YAZDIK.

Önemli! Lütfen Spam atmayın tek tek okuyorum ve bildiriyorum!!

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bızım burda da aynı durum vardı aradık geldıler yaptılar kanka daha dun bıttı hatta calısma bız 1 yıldır beklıyoduk yanı oyle soylıyeyım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
şehrin göbeğinde bile ufacık bir alt yapı sorununun halolması günler sürüyor beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok sanırım :(
Ortada hakkınıza gaspta yok ki diyeyim tüketici haklarına filan başvurun olayı yargıya taşıyın köy yeri sonuçta işler aksayabilir.
Şansınızı deneyin ama internet sağlayacağınız kimse iyi bi dilekçe hazırlayın derdinizi anlatın

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dostum bulundugun bölgede ki türk telekom müdürlügüne gidip ordan daha saglıklı bilgi alabilirsin ne zaman gelecegini onlar söyler mutlaka

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bunun için gerekli birimlere dilekçe bırakman gerek desemde dilekçeye bakanlar masa başında boş oturan kişiler oluyor genellikle kısaca bir başvuru birşey olması lazım Türk Telekomda çalışan insanlar evlere internet bağlatmak ve altyapı düzeni sağlamak için çalışıyorlar. Onlar ile bir görüşme sağlamanda fayda var.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ilgili makama direk dilekçe yazdır ama muthar bu işleri bilmesi gerek o da sallıyordur işi de neyse sen müdürlüğe git dilekçe ver ilgili makama proje başlatıp devam etmiyorlarsa şikayet ederim de

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bizdede öyle bir sorun vardı ve 2 senede anca gelip kablo çektilerdi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bizde de altyapı sıkıntısı vardı 3-4 kere başvurduk ilgilenicaz diyip hiçbirşey yapmadılar en son çare olarak altyapısız antenden internet çekiyorum hız olarak altyapı hızını vermese bile 1080p rahat izletiyor işiniz olmazsa antenle de çekebilirsiniz

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
şehrin göbeğinde bile ufacık bir alt yapı sorununun halolması günler sürüyor beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok sanırım :(
Ortada hakkınıza gaspta yok ki diyeyim tüketici haklarına filan başvurun olayı yargıya taşıyın köy yeri sonuçta işler aksayabilir.
Şansınızı deneyin ama internet sağlayacağınız kimse iyi bi dilekçe hazırlayın derdinizi anlatın
Kardeşim benim :D şehir ile köy yerleri ayrı bir sisteme sahiptir, köy taraflarında sistem basittir gelir bakar onarır gider, ancak şehirde kalabalık sistem olduğu için uğraşması vs. çok zordur.
Post automatically merged:

dostum bulundugun bölgede ki türk telekom müdürlügüne gidip ordan daha saglıklı bilgi alabilirsin ne zaman gelecegini onlar söyler mutlaka
Değerli kardeşim, başta da belirttim muhtar ile müdürlüğe defalarca gittik bugün de muhtar gidecekti, ancak bize yapacağız demekten başka bir şey demiyorlar en son münakaşa ettik sözlü (bağırma) adamlar bizimde elimizdn bir şey gelmez diyor suçu kendi üstlerine atıyorlar. Yapmamak için bahane
not: Zaten altyapı ile turktlekom ilgileniyor. (Türkiyede başka yok diye biliyorum.)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Twitter ve diğer sosyal medyalara girebilmek için. Reis yasaklıcakmış :)
Arkadaşlar ben bir sitenin admin paneline girmek istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba çok programlama dili gerektiyor mu veya ne yapmam gerekiyor
Kardeşim benim :D şehir ile köy yerleri ayrı bir sisteme sahiptir, köy taraflarında sistem basittir gelir bakar onarır gider, ancak şehirde kalabalık sistem olduğu için uğraşması vs. çok zordur.
köy şehirden çok uzaksa ulaşım konusu sıkıntı olabilir bence bizim burada 15 20 dakika mesafede türk telekom merkez binası var evde 2 kabloyu birleştirecek adam 2 hafta uğramadı şehrin merkezine hiç ttnet teknik servisinden uğrayan olmadı mı? elbette oldu ama pek ciddiye almadılar şehrin merkezinde böyle işleyen teknik servis şehrin dışında ki köyde nasıl hızlı olsun ?

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Senin o dediğin kutu benim kapımın önünde kapıdan çıksam sol tarafımda kutu var 1 ay oldu gelen yok :)
Hocam ben o kutulardan bahsetmiyorum, mahalle mahalle olanlardan değil... Burası bir köy yerleşim yeri o yüzden tek kutu var, kablo çekilip belirli bölgelerde dağıtma kutusu koyuyorlar (İnterneti etkilemiyor) 10 haneye yetecek kadar dağıtma kutusu şeklinde öyle sistem yürüyor hemen hemn 10 yıl önce de sistem o şekildeydi 10 yıldır yok bizim burada vericiden net var.

オスマン
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam ben Antalyanın en güzide ilçelerinden olan Döşemealtında oturuyorum daha buraya fiber gelmedi sen yine box çekmişssin helal olsun :D

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
köy şehirden çok uzaksa ulaşım konusu sıkıntı olabilir bence bizim burada 15 20 dakika mesafede türk telekom merkez binası var evde 2 kabloyu birleştirecek adam 2 hafta uğramadı şehrin merkezine hiç ttnet teknik servisinden uğrayan olmadı mı? elbette oldu ama pek ciddiye almadılar şehrin merkezinde böyle işleyen teknik servis şehrin dışında ki köyde nasıl hızlı olsun ?
zaten müdürlük 15-20 dkkalık mesafede :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zaten müdürlük 15-20 dkkalık mesafede :D
haa :D o zaman sizin köye kasıtlı bişey vardır o kadar yakındaysalar yapıp çıksınlar yahu gidin müdürlüğe dilekçe verin peşini tutun dikkat çekin ki ilgilensinler elektrik hattını açtırmak için usteliyordum öne alıp açıyorlar dı üstlemek lazım

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ugrasma hib getirmezler ben şehirdeyim genede bina yeni olduğundan getirmiyorlar interneti

Üye
6 HİZMET YILI
mevkine yakın olan yetkili yerlere gitmen lazım belli bir 3 ay yaklaşık zamanda kurarlar alt yapı varsa

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka bende senin gibi bir durum yaşadım gitmediğim Turk Telekom bayisi müdürlüğü kalmadı kendi keyifleri ne zaman yeterse o zaman gelip hallediyorlar senle alakası yok isterse bir memleket dilekçe atsın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim allah yardımcın olsun bu altyapı işleri çok problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...