Kardeşim benimşehrin göbeğinde bile ufacık bir alt yapı sorununun halolması günler sürüyor beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok sanırım
Ortada hakkınıza gaspta yok ki diyeyim tüketici haklarına filan başvurun olayı yargıya taşıyın köy yeri sonuçta işler aksayabilir.
Şansınızı deneyin ama internet sağlayacağınız kimse iyi bi dilekçe hazırlayın derdinizi anlatın
Değerli kardeşim, başta da belirttim muhtar ile müdürlüğe defalarca gittik bugün de muhtar gidecekti, ancak bize yapacağız demekten başka bir şey demiyorlar en son münakaşa ettik sözlü (bağırma) adamlar bizimde elimizdn bir şey gelmez diyor suçu kendi üstlerine atıyorlar. Yapmamak için bahanedostum bulundugun bölgede ki türk telekom müdürlügüne gidip ordan daha saglıklı bilgi alabilirsin ne zaman gelecegini onlar söyler mutlaka
Twitter ve diğer sosyal medyalara girebilmek için. Reis yasaklıcakmış
Arkadaşlar ben bir sitenin admin paneline girmek istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba çok programlama dili gerektiyor mu veya ne yapmam gerekiyor
köy şehirden çok uzaksa ulaşım konusu sıkıntı olabilir bence bizim burada 15 20 dakika mesafede türk telekom merkez binası var evde 2 kabloyu birleştirecek adam 2 hafta uğramadı şehrin merkezine hiç ttnet teknik servisinden uğrayan olmadı mı? elbette oldu ama pek ciddiye almadılar şehrin merkezinde böyle işleyen teknik servis şehrin dışında ki köyde nasıl hızlı olsun ?Kardeşim benimşehir ile köy yerleri ayrı bir sisteme sahiptir, köy taraflarında sistem basittir gelir bakar onarır gider, ancak şehirde kalabalık sistem olduğu için uğraşması vs. çok zordur.
Hocam ben o kutulardan bahsetmiyorum, mahalle mahalle olanlardan değil... Burası bir köy yerleşim yeri o yüzden tek kutu var, kablo çekilip belirli bölgelerde dağıtma kutusu koyuyorlar (İnterneti etkilemiyor) 10 haneye yetecek kadar dağıtma kutusu şeklinde öyle sistem yürüyor hemen hemn 10 yıl önce de sistem o şekildeydi 10 yıldır yok bizim burada vericiden net var.Senin o dediğin kutu benim kapımın önünde kapıdan çıksam sol tarafımda kutu var 1 ay oldu gelen yok
zaten müdürlük 15-20 dkkalık mesafedeköy şehirden çok uzaksa ulaşım konusu sıkıntı olabilir bence bizim burada 15 20 dakika mesafede türk telekom merkez binası var evde 2 kabloyu birleştirecek adam 2 hafta uğramadı şehrin merkezine hiç ttnet teknik servisinden uğrayan olmadı mı? elbette oldu ama pek ciddiye almadılar şehrin merkezinde böyle işleyen teknik servis şehrin dışında ki köyde nasıl hızlı olsun ?
haazaten müdürlük 15-20 dkkalık mesafede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?