1 Nis 2019 #1 hydra148 H Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2015 Mesajlar 87 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 9 10 HİZMET YILI kprocesshacker.sys adlı dosya var byler bir türlü siledim acill yardımmm pugb falan giremiyorumm
2 Nis 2019 #2 kadircan45 K Onaylı Üye Katılım 13 Mar 2016 Mesajlar 71 Tepki puanı 10 Ödüller 7 10 HİZMET YILI processhacker ' ı kapat sonra denetim masasından programı kaldır pc ye bi reset çak processhacker 'in driveri olur kendisi
processhacker ' ı kapat sonra denetim masasından programı kaldır pc ye bi reset çak processhacker 'in driveri olur kendisi
13 May 2019 #3 ratoniktr R Üye Katılım 30 Nis 2019 Mesajlar 31 Tepki puanı 1 Yaş 29 7 HİZMET YILI kadircan45' Alıntı: processhacker ' ı kapat sonra denetim masasından programı kaldır pc ye bi reset çak processhacker 'in driveri olur kendisi Genişletmek için tıklayın ... Selamlar hocam processhacker görev yöneticisinde gözükmüyor dolayısıyla kapatamıyoruz var mı başka bildiğin çözüm unlocker vb.de işe yaramıyor
kadircan45' Alıntı: processhacker ' ı kapat sonra denetim masasından programı kaldır pc ye bi reset çak processhacker 'in driveri olur kendisi Genişletmek için tıklayın ... Selamlar hocam processhacker görev yöneticisinde gözükmüyor dolayısıyla kapatamıyoruz var mı başka bildiğin çözüm unlocker vb.de işe yaramıyor
16 May 2019 #4 kadircan45 K Onaylı Üye Katılım 13 Mar 2016 Mesajlar 71 Tepki puanı 10 Ödüller 7 10 HİZMET YILI ratoniktr' Alıntı: Selamlar hocam processhacker görev yöneticisinde gözükmüyor dolayısıyla kapatamıyoruz var mı başka bildiğin çözüm unlocker vb.de işe yaramıyor Genişletmek için tıklayın ... görev yöneticisinden services kısmına kir kprocesshackers.sys diye bi driver olması lazım onu durdurman şart driveri yakalıyor güvenlik sistemi o yüzden seni oyuna almıyor o driveri durdurduktan sonra sorun çözülecektir.
ratoniktr' Alıntı: Selamlar hocam processhacker görev yöneticisinde gözükmüyor dolayısıyla kapatamıyoruz var mı başka bildiğin çözüm unlocker vb.de işe yaramıyor Genişletmek için tıklayın ... görev yöneticisinden services kısmına kir kprocesshackers.sys diye bi driver olması lazım onu durdurman şart driveri yakalıyor güvenlik sistemi o yüzden seni oyuna almıyor o driveri durdurduktan sonra sorun çözülecektir.
15 Eyl 2019 #5 Zeara Z ♥ Uzman Üye Katılım 11 May 2019 Mesajlar 152 Tepki puanı 7 7 HİZMET YILI en ezi yeniden baslat hızlıca sil