kprocesshacker.sys otomatik C: düşmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle s.a arkadaşlar benim dayım pubg mobile oynuyor hile istedi benden memory hackersi önerdim. bende indirdim hileyi enjekte falan bişiler yaptı. c: attı loaderi kprocesshacker.sys otomatik gelmiş allah allah dedik oluşturulma saatine baktık enjekte edilme saatinde gelmiş. Bende birşey olmaz dedim. bu sefer eve gittim bende bi baktım c: var kprocesshacker.sys sildim yine hileyi açtım yine geldi. dword team açıklarmısınız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
parentez içndeki yazdğn -sexter göndermesini kaldır gine ban yiceksn

PubgCentek

P
Bende de var bu. Bazı Oyunları Girmiyor Hatta Bu Yüzden ProccesHacker ı Silin Diyor. Bilen Varsa Gerçekten Yardım Ederse Sevinirim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Teknik olarak açıklama mı istiyorsun üstün körü bir açıklama mı ?

Üstün körü açıklama: Virüs değil ve evet biz çıkartıyoruz çünkü hilenin çalışması için gerekli bir driver dosyası.
Teknik olarak açıklama: Oyunun memory'sine müdahale eden (no recoil ve zamanında int aimbot gibi) özelliklerin çalışabilmesi için oyuna müdahale edebilmemiz lazım bunun içinde "driver" kullanıyoruz. Zararsızdır, bazı oyunlar tarafından da engellenmiştir. Bu oyunlara girebilmeniz için sys yi durdurup dosyayı silmeniz yeterlidir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teknik olarak açıklama mı istiyorsun üstün körü bir açıklama mı ?

Üstün körü açıklama: Virüs değil ve evet biz çıkartıyoruz çünkü hilenin çalışması için gerekli bir driver dosyası.
Teknik olarak açıklama: Oyunun memory'sine müdahale eden (no recoil ve zamanında int aimbot gibi) özelliklerin çalışabilmesi için oyuna müdahale edebilmemiz lazım bunun içinde "driver" kullanıyoruz. Zararsızdır, bazı oyunlar tarafından da engellenmiştir. Bu oyunlara girebilmeniz için sys yi durdurup dosyayı silmeniz yeterlidir.
nader el attı sorun çözüldü abi hazır buraya yoklamışken aim le sekmeme açsam ban yermiyim
Post automatically merged:

bide abi canlı yayın yap

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
nader el attı sorun çözüldü abi hazır buraya yoklamışken aim le sekmeme açsam ban yermiyim
Post automatically merged:

bide abi canlı yayın yap
2side ban riskini oldukça artırıyor muhtemelen yersin esp ile oyna aimin yoksa veya zorlanıyorsan https://memoryhackers.org/konular/tencent-gaming-buddy-pubg-detection-bypass-0-12-5-update.73867/ burdakileri yapıp emülatör kullanıcılarıyla değil mobil kullanıcılarıyla karşılaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...