kardeşim tarihi zaten ramazan yetkinden dinliyorum efsane bi adam sadece kpss icin deil tarihimizi öğrenmek isteyen herkez bu adamı binleye bilirBurayı bi kontrol et istersen bro
O kanalda diğer ders anlatımlarıda mevcut brokardeşim tarihi zaten ramazan yetkinden dinliyorum efsane bi adam sadece kpss icin deil tarihimizi öğrenmek isteyen herkez bu adamı binleye bilir
2018 de hepsini ordan calısmıtım simidi farklı yerden calısayım diyorum mat vatandaslık genel kültür ve cografya içinO kanalda diğer ders anlatımlarıda mevcut bro
pek farkı yok kanka bunun ücretsizller ile tek farkı paralı olmasıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bir bak derim. paralı ama harika diye biliyorum.
@turkes7 ne demek işimiz bu yardım edebildiysek ne mutlu bize.sagolun arkdaslar cansınız
sagolasın[QUOTE = "turkes7, yayın: 1452407, üye: 1792992"]
allah razı olsun kardeşim olmalı olurmusun bunlar hep fikir düşünüyorum tabi
[/ALINTI]
@turkes7 aynen knk haklısınbız her zaman burdayız bı sıkıntı olursa yardımcı oluruz tabıkı.
reis benim hocamdan tarihi dinliyorum calısıyorum matematik vatandaslık genel kültür lazım bana@turkes7 tabiki youtube de cok vıdyo 1dk bakayım senın ıcın Benim hocam var ama hıc dınlemedım bı bakarsan ıyı olur.
bi deniyim kardeşim bakim ona yine sölersin sen@turkes7 hocalara geldik onuda arkadasım dınlıyo ama ben hıc sevmedım senın hosuna gıdebılır belkı denemenı tavsıye ederım.