Ama kimisi su tuttuğu için aldırır demişaldırmaz kardeşim karbonhidrat ve protein alman gerkli
Arkadaşım gainer kullandı ama aldırmadığını söyledi muhtemelen kişiden kişiye değişiyorKreatinin kilo aldırma gibi bir özelliği yoktur. Ayrıca herkeste aynı sonucu göstermez ama kilo aldırmak gibi yan etkisi vardır. Günlük aldığınız miktara dikkat edin 2-3 en fazla 5 gram alabilirsiz günde. Gainer kullanabilirsiniz kilo için.
Ama kimisi su tuttuğu için aldırır demiş
Post automatically merged:
Arkadaşım gainer kullandı ama aldırmadığını söyledi muhtemelen kişiden kişiye değişiyor
Peki gainer+kreatin kullanımı zararlı olur mu kullanılabilir miArkadaşın ve aldırmadı diyenler genellikle onu kullanıp hiçbir şey yememeye devam eden kişiler emin olabilirsin. Kullanıp bu bana yeter sonuçta kilo aldırıyor deyip başka bir şey yemiyorlar sonra mucize gibi kilo almayı bekliyorlar maalesef. Bunların hepsi ek takviyedir sen yemeğini normalden biraz fazla yersin bunu da takviye olarak kullanırsın. Ben 5 senedir spor yapıyorum ve salondan arkadaşım aşırı zayıftı çocuk gece su, tuvalet için uyandığında bile bir şeyler atıştırıp öyle uyurdu kilo alma uğruna.
Pek fikrim yok l-karnitin hakkındakreatin derken L-Karnitin mi?
Peki gainer+kreatin kullanımı zararlı olur mu kullanılabilir mi
Post automatically merged:
Pek fikrim yok l-karnitin hakkında
Yok hem kreatin kullansak performans için hemde gün içinde gainer kilo almak için zararı olur muKreatin antrenmanda performans arttırmak için kullanılır. Kilo aldırmaz fakat dolaylı yoldan kilo aldırıyor diyebiliriz düzgün kullanımda performs arttırır, performans arttığında antrenmanı düzgün yaparsınız sonucu da pozitif yönde olur.
Yok hem kreatin kullansak performans için hemde gün içinde gainer kilo almak için zararı olur mu
kreatin kilo aldırmaz kilo için karbonhidrat yani gainer kullanmalısın.Arkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
sus tutar ama bu kilo olarak olmaz vücut su tuttuğu için biraz geniş durursun o kadar bıraktıktan belli bir süre sonra sönersin ve eski haline dönersin gainer kullanman lazım kilo almak istiyorsanArkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
Protein öneririm gainer bence ben o şekilde aldımArkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?