Kreatin Kilo aldırır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kilo aldırmaz yediğiniz şeyleri enerjiye çevirir

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kilo aldırmaz su toplatır kardeşim ama böbreklerini çok yorar bol su içmeyi ihmal etme..

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kreatin kilo aldırmaz su toplatır bol bol karbonhidrat alman gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum 6 yıldır sporla içli dışlıyım doğru creatine vücutta su tuttuğu söylenir bol su ile kullanılması tavsiye edilir ama creatine kullanmayı bıraktığın zaman o suyu vücut atıyor tekrardan sana en önemli etkisi güç sağlıyor olması güç sağladığı için antrenmanların da daha ağır kilolara girip verimli sonuçlar elde edebilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kreatin, atletik performansı arttırmak için geliştirilmiş bir besin takviyesidir. Genellikle kreatin monohidrat formunda bulunur. Bir protein yapı taşı olan kreatin, yüksek yoğunluklu, kısa süreli egzersiz sırasında vücut için önemli bir yakıt kaynağına dönüştürülür. Maryland Üniversitesi Tıp Merkezi'ne göre, ilk veriler kreatinin gücü artırabileceğini, yorgunluğu azaltabileceğini ve kas kütlesini artırabileceğini ileri sürmektedir. Fakat, kreatin kullanımı kilo alımı da dahil olmak üzere istenmeyen yan etkilere neden olabilir.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kilo aldırmaz sporda enerjini korumana ve daha verim almanı sağlar.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Weider Pure Creatine aldım ben konu açmıştım daha önce.Gainer felan kullandım önceden onlar boş iş dostum Kreatin kilo aldırıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kreatein kilo aldırmaz vucutta su tutar iri gösterir ama kilo aldırmaz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlara spora gidiyorum iştahım açılmasına rağmen yediklereme dikkat etmeme rağmen kilo alamıyorum internette biraz gezindim ama kullanlar veya bilgisi olanlar varsa kreatin kullanımı kilo aldırır mı ? Eğer aldırmazsa almak için ne kullanılmalı ne önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yazsın.(SIRF YORUM ATMAK İÇİN YAZMAYIN.)
yok kanka aldırmaz protein alman gerekli

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
benim bir arkadasım da kulanmıstı yaklasık 1 ay fakat kendini iyi hisetirmediğini söyledi yani aldırmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Teorik olarak kilo aldırmaz. Kasların %80 i sudan oluşur kreatin kaslarda ki su tutumunu arttırır. Daha dolgun gözükür kasların aynı zamanda kütlesi büyüdüğü için daha ağır kilolarla çalışabilirsin. Bu arada da vücut su tuttuğu için 1-2 kilo olarak yansıyabilir ama seni aldatmasın bıraktığın zaman o yine gidicektir.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eğer kilo almak istiyorsan kullanman gereken gainer ama gainer kullanıyorum deyip normal öğünlerini aksatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...