kankam UYAP indir veya sitesinden gir ordan icra gözükür ordan dosyayı kapat öde gün geçtikçe eğer avukata verirlerse o meblağ 3-5 k gibi bir rakama denk gelir dosya avukat masrafı cart curt o yüzden bir an önce kapatırsan başın ağrımaz
kankam UYAP indir veya sitesinden gir ordan icra gözükür ordan dosyayı kapat öde gün geçtikçe eğer avukata verirlerse o meblağ 3-5 k gibi bir rakama denk gelir dosya avukat masrafı cart curt o yüzden bir an önce kapatırsan başın ağrımaz
Bi bok yapamazlar anca arayıp bi tane götü boklu turşu yemekten basur olmuş bi karı harikiri yapıcak sana tınlamaaaa anca maaşa icra gelir oda 3 ayda biter rahat ol
Dostum uzasın istemiyorum üşengeçliğimden yeterince uzadı ama bana herhangi bir avukat vs. ulaşmadı.Şuan kontrol ettim 2000 tlye yakın bir ücret dosya masrafı çıkarmış bunu ödememenin yolu var mıdır?
bir süre sonra sana icra başlatırlar daha sonra varlık yönetim şirketleri seni arar ve borç için avukata verileceğini ve ödeme yapmadıgın takdirde icra başlatılacak falan filan derler. ama sen asgari ödeme yaparsan bişey olmaz