Kredi kartı limiti düşük komisyonla nasıl nakite çevirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kredi kartı limitimi düşük komisyonla nasıl nakite çevirebilirim? Yöntem bilenler var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kredi kartınızdan limitiniz kadar nakit avans çekebilirsiniz. veyahut nasıl bulursunuz bilmiyorum ama bi arkadaşın tanıdık büfeci arkadaşı vardı kredi kartını veriyoduk o da bize nakit veriyodu böyle güvenilir birisi bulabilirseniz yapılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kredi kartınızdan limitiniz kadar nakit avans çekebilirsiniz. veyahut nasıl bulursunuz bilmiyorum ama bi arkadaşın tanıdık büfeci arkadaşı vardı kredi kartını veriyoduk o da bize nakit veriyodu böyle güvenilir birisi bulabilirseniz yapılabilir
Nakit avanstaki faiz oranları uçuk. %2 komisyon ile iyzico üzerinden yapıyorum fakat orda da 24bin tl’den sonra bakiye yükleyemiyorum. Büfelerdeki poslarda da komisyon oranları çok yüksek maalesef.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2-3 tane yöntem var ama hepsi daha maliyetli. Müşteri hizmetlerini arayıp bi acziyet gösterirsen belki yol gösterebilirler

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
En kolay yöntemi budur bizde yapiyoruz komisyonu az nakit avans çekince faizi çok oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bozum yapabiliriz hocam sıkıntı yok ama fazla bir tutar alamayız bilginiz olsun düşünürseniz discord ekleyin bycovani

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bozum yapabiliriz hocam sıkıntı yok ama fazla bir tutar alamayız bilginiz olsun düşünürseniz discord ekleyin bycovani
Hocam komisyon oranı nedir miktar 50 bin

En kolay yöntemi budur bizde yapiyoruz komisyonu az nakit avans çekince faizi çok oluyor
Büfelerde komisyon nedir tam olarak pos komisyonları da yüksek sanırım. İyzicodam aylık 24bin çekebiliyorum üstünü çekmeye çalışınca hata veriyor. Düşük komisyonlu e cüzdanlardan bildiğiniz var mı hocam

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
abi bundan olayı hala borç ödüyoruz benim anlamadığım nakit avans faizsiz olmalı neden aldığımızı geri ödemiyoz ki

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis önceden 2000-3000 arası nakit avans limiti vardı ama onu yanlış hatırlamıyorsam max 500 tl nakit avans çekebiliyorsun bu arada nakite sadece nakit avans olarak çekebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
nakit avans veya kuyumcularda şansını deneyebilirsin. ben kendi bankamdan kredi kartı limitim ile altın alıp döviz bozduruyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka Çok baist Kredi kartı ile kumar sitesine parayı yukluyorsun ordanda banka hesabına çekım veriyorsun araya komısyon bile girmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bir marketci tanıdığın varsa bu konuda sana yardımcı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis önceden 2000-3000 arası nakit avans limiti vardı ama onu yanlış hatırlamıyorsam max 500 tl nakit avans çekebiliyorsun bu arada nakite sadece nakit avans olarak çekebilirsin
limiti kendin ayarlamıyormusun banka uygulamasından esnek hesap kullanıyorum ben de

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tanıdığın bir esnafa gidersin abi dersin böyle böyle çeker senden nakitini verir bankanın kestiği %1 %1.60 arası bir komisyonu olur onun üstüne 50 100 bir şeyler verirsin tanışıklığına bağlı olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...