Kredi Kartımdaki Parayı Nasıl Çekebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,üniversiteli ziraat kredi kartına sahibim.Nakit avans kısmı kapalı fakat alışverişe açık olduğu için parayı çekebilirim diye düşünüyorum fakat çok farklı yollar denedim.İninal,Papara gibi uygulamalara direkt kart bilgilerini girip çekmeyi denedim olmadı.Binance üzerinden kart ile usdt alayım dedim olmadı.Hatta illegal sitelere atayım zararına çekeyim dedim oralara bile atamadım.Bir tane yol buldum o da çok para kaybettiriyor,trendyol üzerinden 0,1 gram altın almak.Bu yolların haricinde arkadaşlarım için alışveriş yapayım dedim kimsenin şuan ihtiyacı da olmadığı için yine param kartta kaldı.Bu parayı en hızlı ve az zararlı şekilde nasıl nakite çekebilirim ?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bir avmye/mağazaya git kartta ne kadar var bilmiyorum ama örnek verelim 1000tl insanların sepetine göz at 1000tl civarı ürün alan kişiye teklif et ben kartla ödeme yapayım sen 900 ver tarzı, iki tarafta kârlı olur

A ve B kuyumcusu bul, A kuyumcusundan kartla altın al sonra B kuyumcusuna sat

Şok markete git tosla/paycell kartı al ve ziraat kartınla kasadan o kartlara para yükle (aynısı a101 hadi için de olabilir)

İtemsatış/Gamesatış tarzı sitelerde cüzdana parayı yükle sonra çek (komisyon baya alır)

aklıma fikir geldikçe güncellerim :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir avmye/mağazaya git kartta ne kadar var bilmiyorum ama örnek verelim 1000tl insanların sepetine göz at 1000tl civarı ürün alan kişiye teklif et ben kartla ödeme yapayım sen 900 ver tarzı, iki tarafta kârlı olur

Şok markete git tosla/paycell kartı al ve ziraat kartınla kasadan o kartlara para yükle (aynısı a101 hadi için de olabilir)

İtemsatış/Gamesatış tarzı sitelerde cüzdana parayı yükle sonra çek (komisyon baya alır)

Sende varya nah bukadar var repliği ile teşekkür ederim reisim adamsın
Post automatically merged:

kanka şimdi itemsatış ve gamesatışı da denedim olmadı :/

Son düzenleme:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum zamanında burs alırken bende çok yaşadım. tosla hesabı oluştur toslaya paranı atıp tosla üzerinden de çekebiliyorsun. uzun zaman olduğu için tam detaylı anlatamam unuttum. ama uygulama tosla araştır bi dene

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir markette alışvriş yapan birini bul onun hesabını öde nakit olarak iste öbür türlü çok zor maalesef

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
İnternette bir ürün satışı başlat satın al onay ver.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oto parçacılara git komisyon dahilinde çoğu yapar

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Tanıdık akraba arkadaş vs bulabilirsen posta vur diğer gün alırsın ama kesinti yapar 50 100

Üye
2 HİZMET YILI
Tanıdık bir esnaftan posla çekim yapmasını da rica edebilirsin ama komisyonu almadan yapmazlar muhtemelen.

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İmtternetten item satın alıp geri satabilirsin veya tanıdık market kuyumcu varsa onlar yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...